David+Brickhill-Jones+dagens+raskeste
David Brickhill-Jones dagens raskeste
Tirsdagens løp gikk i skogen nord for Krigsskolen på Linderud der store gressletter utgjør en stor del av kartet. Terrenget er typisk nærterreng med skog og mange store og små stier. Mange vil sikkert huske igjen terrenget fra O-Festivalen 2003, da avslutningen alle løypene gikk gjennom terrenget som ble benyttet til Oslo City Cup.

Herreklassen ble vunnet av David Brickhill-Jones, som løp den 2,3 km lange løypen på 13,16 min, dermed var han 1 sekunder foran Nydalens danskeløpere Mikkel Lund og Henrik Jørgensen som delte 2. plassen.

Raskeste dame var nok en gang junioren Kine Hallan Steiwer fra Lillomarka OL med tiden 15,14 min, 14 sekunder foran nydalsduoen Elisabeth Ingvaldsen og Hilde Slørdahl Conradi, som fulgte på tredje plass ytterligere 7 sek bak.

Oslo City Cup avsluttes neste tirsdag med jaktstart fra Bogstad badeplass, da er det Heming/Njård OL som har ansvaret for arrangementet.

H17 Løypelengde: 2,32 KM Antall poster: 11
1 Brickhill-Jones,David Halden Skiklubb 13:16 + 00:00
2 Jørgensen,Henrik Nydalens Skiklub 13:17 + 00:01
2 Lund,Mikkel Nydalens Skiklub 13:17 + 00:01
4 Thorsson,Erik Halden Skiklubb 13:30 + 00:14
5 VÃ¥gsnes,Sigve Fredrikstad Skiklubb 13:34 + 00:18
6 Unger,Lars-Christian Østmarka OK 13:40 + 00:24
7 Ruud,Kristian Østmarka OK 13:44 + 00:28