Lene Bergersen
Lene Bergersen fikk æren av å bli første løper som kom i mål i den nye disiplinen micro-O.
Her er hun ved siste micro-O post.
TV 2 filmet og testet
I Nordisk Mesterskap vil micro-O inngå som egen distanse. Derfor var TV2 tilstede for å teste alt av utstyr m.m. Her er det Jorid Flatekvål som blir fulgt. I bakgrunnen ser vi også en tjekkisk jente som dekket arrangementet for et internasjonalt orienteringsmagasin.
Nest Siste Micro-O
På den nestsiste micro-stasjonen var det satt opp hele 5 poster. Denne var klart vanskelig for utøverne. Her bommet mange. Noen gamblet tydelig, noen nølte og noen få gikk rett på sak sikre i sin orientering.
Ragnhild B. Andersen
Ragnhild var en av de som bommet på den nestsiste posten. Til slutt ble det 7.plass
Kajsa Nilsson
Kasja som løper for Halden SK, tok en 5.plass til slutt, her på vei inn mot siste micro-O post.
Anne Margrethe Hausken
Hausken er et navn som klinger godt i løpsmiljøet og også innenfor Orienteringsidretten er navnet å finne høyt på resultatlista. Anne Margrethe løp seg inn til en 4.plass
Birgitte Huseby
Birgitte Huseby, Fredrikstad SK bommer ikke på den krevende nestsiste micro-O posten.
Birgitte vant en jevn fight om 3.plassen Kun 16 sekunder skilte nr 3,4 og 5.
En bom på denne posten og hun hadde vært ute av medaljestriden.
Elisabeth Ingvaldsen
Elisabeth Ingvaldsen, Nydalen SK var en klar nr.2 over minuttet foran Huseby på 3.plass.
Hanne Staff
Hanne Staff, Bækkelagets SK, ble en suveren vinner 1.59 foran nr.2. Da har du råd til å misse på micro-O posten som hun gjør her.