12-årige Jostein Nyquist viste at eplet ikke faller langt fra stammen. Mens pappa var ute og vant halvmaraton, løp Jostein 5 km på 21.24. Det holdt til seier i bedriftsklassen.
-
Totalt fullførte 20 løpere den korteste distansen. Arrangøren endret den korteste distansen til 5 km i år for å trekke med seg flere rene mosjonsløpere (og flere kvinner). Med kun en kvinne på startstreken, klarte ikke arrangørene helt å få med seg så mange rene mosjonister her som de skulle ønsket seg.

1 0161 Kari Jensen DNL 27.58
Vidars Øystein Sylta var skuffet over motstanden på Jessheim i dag.
Kjetil Ask fra Brane nøyde seg med 5 km i dag. Det ga 17.34 og andreplass.
Oddbjørn Homstvedt er i godt slag for tiden. Torsdag løp han bra på Lørenskog og i dag ble det 3. plass på 5 km med 18.00.
Erik Tvedt fra Veldre manglet 17 sekunder på å ta igjen Oddbjørn Homstvedt i kampen om tredjeplassen.
Steinar Lien løp betydelig bedre i dag enn på torsdag selv om 19.05 er langt fra hans potensiale på snøføre.
Steinar Halvorsen fra Stovnerkameratene ble nr. 6. og siste mann av de som løp under 20 min. i dag. Tiden 19.38 holdt til 3. plass i veteranklassen.
Per Arne Skau var på forhånd sikker på at han skulle bli sistemann i mål. Han overrasket både seg selv og familien (som selvsagt var på plass og heiet) med en plass blant de 10 beste totalt. kondis.no gratulerer.