1) Hanne Cecilie Bolstad    Royal Sport  9.42.
2) Nina Svendby Løpsklubben 1814 BIL     9.45.
3) Trine Bogstad Mangerud   Ull/Kisa     9.52.
4) Bente Holter Løpsklubben 1814 BIL     9.55.

Hanne C. Bolstad er flittig mosjonsløp deltaker, her kommer hun aller først i mål av samtlige i årets første RBIR-karusell. Dagen etter RBIRkarusellen løp hun for Royal Sport på Fjellhamarstafetten. Hanne er nyinnmeldt i klubben for bare noen få uker siden.
På tross av feilløping ble det seier for Hanne i hennes debut i RBIR-karusellen.

Kveldens sterkeste prestasjon sto kanskje Trine Bogstad Mangerud for som løper i 50-54 års klassen og bare var 10 sekunder fra totalseieren.
Trine debuterte i løpssammenheng for 25 år siden i UKI-karusellen. Hun har pers på halvmaraton på 1.34 fra Drammen for to år siden.
I vinter debuterte hun på Birkebeineren og klarte merket.
Trine løper sin tredje RBIR-karusell, men debuterte i Jessheimløypa som hun syntes var relativ hard, med en del bakker.
Bente Holter vant klassen sin og var en av fire jenter som kom seg under 10 minutter.