- på Hedmarken DNLs Rolf Bakken -

Gine Salberg vant Forestia-løpet!

Ingen av mennene torde å følge Gine Salberg fra start i det 8 km lange Forestia-løpet som gikk på Braskereidfoss søndag. Hun løp i ensom majestet fra start til mål, og forspranget ble til slutt på hele 47 sekunder til beste herreløper. Beste prestasjon på herresiden stod utvilsomt Oddbjørn Homstvedt for. Han var fattige tre sekunder fra å ta den gjeveste premien i herreklassen, selv om han som kjent er avhengig av krykkene.

Totalt stilte ca. 60 opp for å gå eller løpe 8 eller 4 km i det perfekte løpsværet. Av disse deltok 21 løpere i aktiv- eller bedriftsklassen. Dette arrangementet utmerker seg med et fyldig premiebord og en lettløpt trase, så her er det plass til mange flere.

Damene best også i Pilgrimsferden!

I det andre løpet som gikk i Hedmark denne helga, viste kvinnene ses som ”det sterkeste kjønn”. Ragnhild Bolstad fra Rena IL var over halvannet minutt foran beste herreløper, Morten Bekkevold, Nordre Trysil. Hun vant det tøffe terrengløpet over 12 km i Jordet på ny løyperekord i dameklassen med tiden 55.21. Også Toril Eng, Rena IL, viste de fleste ”gutta” ryggen og ble nummer 5 totalt på tiden 1.02.38.