Lysløypa på Skogly er 3 km og ble løpt én gang av de fleste damer og to ganger av herrene og Runa Bostad. Det var fine forhold med ca. 12 grader, men løypa er kupert og krevende, delvis på sti og også gjennom et par myrpartier. Totalt deltok 95 løpere - 31 damer og 64 herrer.

heimesida til Bøler, klubben som Trygve Reitan løper for, kan vi lese om duellen mellom de to:

"Som vanlig løp Runa fra i motbakkene, mens Trygve halte innpå i de lengre og slakere utforpartiene. Ved passering en runde var tetfeltet, som opprinnelig bestod av 4 løpere, minsket til 3. Runa dro og klarte å holde farten oppe, selv med en rask åpning på 10.04 på første runde. Etterhvert slapp også tredjemann i feltet, og det var kun Runa og Trygve igjen i nevnte rekkefølge. Ca. 800 m fra mål løp Trygve forbi i en nedoverbakke, men på flatene som fulgte tok kreftene slutt. Runa spiste seg innpå, og i ei kneik et par hundre meter før mål rykket hun fra. I mål var avstanden 6 sekunder, og nederlaget var et faktum for Bølerløperen!

Tiden til de tre første ble:

Runa Bostad, SK Vidar 20.35
Trygve Reitan, Bøler 20.41
Even Løkken, Strindheim 21.29

Med tanke på tider var dette sterke løp av begge. De siste 3 års vinnertider i denne løypa har vært som følger: