Sølv til Anna Margrethe Tråve og Harald Ødegård
I det pågående Veteran-VM i Friidrett i Riccione i Italia har Anna Margrethe Tråve (bildet) løpt inn til sølv på 10.000 meter og 4.plass på 8 km terrengløp. På den siste distansen var hun bare 5 sekunder fra medalje. Harald Ødegård løp inn til sølv på spesialdistansen 2000 meter hinder.
Oppdatert 17.sept
.
Mer om veteran-VM på hovedsiden

Oppdatert sak på hovedsiden

Mesterskapets hjemmeside engelsk versjon

Anna fra Skjetten (konkurrerer for SK Vidar) løper i klasse 50-54 år. På 10.000 meteren ble det store avstander mellom medaljevinnerne, der Anna altså løp inn til en flott sølvmedalje med tiden 40.29.

I terrengløpet over 8 km var det betydelig tettere, og Anna var bare 5 sekunder fra bronse og også bare 45 sekunder fra gullet. Tiden hennes på 30.01 tyder nok på at løypa var noe kortere enn de oppgitte 8 km, men hun løp uansett like langt som de andre.

Harald Ødegård fra Brårud i Nes ble nummer to i sin seminale på 1500 meter i klasse 60-64 år med tiden 5.01, og er klar for finale.

Sølv også til Harald
Harald sto over finalen på 1500 meter, men på spesialdistansen 2000 meter hinder løp han inn til en flott sølvmedalje på tiden 7.18.19, ca 8 sekunder etter den spanske vinneren.

Mesterskapet ble arrangert over hele 12 dager og omfattet alle friidrettsøvelser for kvinner og menn med 5 års klasser fra 35 år+, en utrolig mengde starter !