De+fleste+ble+igjen+til+premieutdelinga...fin+seanse+i+parken.
De fleste ble igjen til premieutdelinga...fin seanse i parken.
Cornelissen%2C+Sylta+og+Danielesen+venter+p%E5+premieutdelinga
Cornelissen, Sylta og Danielesen venter på premieutdelinga
Seierspallen+i+jenter+12-14+%E5r%2C+Mari+og+Nina+fra+Eiker-Kvikk%2C+Kristine+fra+Bjerke.++
Seierspallen i jenter 12-14 år, Mari og Nina fra Eiker-Kvikk, Kristine fra Bjerke.
%D8ystein+Sylta+f%E5r+blomster+og+gavekort+av+l%F8psgeneral+Rune+Nilsson.
Øystein Sylta får blomster og gavekort av løpsgeneral Rune Nilsson.
Fortsatt+et+lite+stykke+fram+til+Sylta%2C+men+Sindre+Buraas+fortsetter+%E5+imponere.
Fortsatt et lite stykke fram til Sylta, men Sindre Buraas fortsetter å imponere.
Petter+Skinstad+har+hatt+mange+fighter+med+Sindre+de+siste+to+%E5rene.++Med+l%F8pesko+har+Sindre+v%E6rt+den+skarpeste+av+de+to%2C+mens+Petter+enn%E5+er+et+hakk+hvassere+p%E5+ski.++I+1814-l%F8pet+skilte+det+28+sekunder+i+Sindres+fav%F8r+-+men+Petter+l%F8p+likevel+inn+til+en+flott+4.plass+totalt.
Petter Skinstad har hatt mange fighter med Sindre de siste to årene. Med løpesko har Sindre vært den skarpeste av de to, mens Petter ennå er et hakk hvassere på ski. I 1814-løpet skilte det 28 sekunder i Sindres favør - men Petter løp likevel inn til en flott 4.plass totalt.
Runar+Gilberg+vant+klasse+40-44+%E5r%2C+og+takker+her+arrang%F8ren+b%E5de+for+gavekortet+og+arrangementet.
Runar Gilberg vant klasse 40-44 år, og takker her arrangøren både for gavekortet og arrangementet.
H40+pallen+besto+av+Hermann+Bruun+%28nr2%29%2C+Runar+som+vant+og+Tore+Bjerkrheim+%28nr.3%29
H40 pallen besto av Hermann Bruun (nr2), Runar som vant og Tore Bjerkrheim (nr.3)
Ole+Petter+Ringnes%2C+glad+vinner+av+menn+45-49+%E5r
Ole Petter Ringnes, glad vinner av menn 45-49 år
S%E5+glad+er+Ole+Arne+Schlytter+for+3.plassen+i+menn+45-49+%E5r...+s%E5+glad+er+Ole+Arne+alltid+forresten.
Så glad er Ole Arne Schlytter for 3.plassen i menn 45-49 år... så glad er Ole Arne alltid forresten.
Sten+Solfjeld+og+Bj%F8rn+Lauglo+la+beslag+p%E5+de+to+f%F8rste+plassene+i+menn+55-59+%E5r
Sten Solfjeld og Bjørn Lauglo la beslag på de to første plassene i menn 55-59 år
Paul+Dahl+og+Ole+Petter+Bergaust+toppet+i+60-%E5rs+klassen.++Paul+%28%E5rets+veteranl%F8per+2000%29+l%F8p+i+samme+klasse+i+fjor+mens+Ole+Petter+er+nyopprykket.++Paul+l%F8p+f.eks.+10+km+p%E5+36.28+i+fjor%2C+mens+Ole+Petter+brukte+37.09+i+sitt+raskeste.++Det+kan+bli+mange+harde+nappetak+mellom+dem+utover.
Paul Dahl og Ole Petter Bergaust toppet i 60-års klassen. Paul (årets veteranløper 2000) løp i samme klasse i fjor mens Ole Petter er nyopprykket. Paul løp f.eks. 10 km på 36.28 i fjor, mens Ole Petter brukte 37.09 i sitt raskeste. Det kan bli mange harde nappetak mellom dem utover.
Invar+Halvorsen+er+fast+inventar+p%E5+premieutdelinga+i+1814-l%F8pet.+Her+f%E5r+han+fortjent+premie+av+Rune+Nilsson+mens+Wenche+Nilsson+applauderer+i+bakgrunnen.
Invar Halvorsen er fast inventar på premieutdelinga i 1814-løpet. Her får han fortjent premie av Rune Nilsson mens Wenche Nilsson applauderer i bakgrunnen.
Fytterakkarn+for+en+sprek+75-%E5ring...+%0D%0AKnut+Austlid+fra+Veldre+vant+klsse+75-79+%E5r+p%E5+tiden+21.32%2C+dvs+4.18+pr+km+%21
Fytterakkarn for en sprek 75-åring... Knut Austlid fra Veldre vant klsse 75-79 år på tiden 21.32, dvs 4.18 pr km !
Og+hva+skal+vi+si+om+evighetsmaskinen+Kristen+R%F8ren%3F++87+%E5r+og+still+going+%28les%3B+still+running%29+Imponerende.
Og hva skal vi si om evighetsmaskinen Kristen Røren? 87 år og still going (les; still running) Imponerende.
Sportsklubben+Vidar+vant+lagpokalen+%285+beste%29+for+jenter+foran+Idrettslaget+Driv+og+Idrettsforeningen+Eiker-Kvikk.++Her+er+fire+av+Vidars+vinnere+%28Sharon+mangler%29+i+godt+hum%F8r+p%E5+scenen.
Sportsklubben Vidar vant lagpokalen (5 beste) for jenter foran Idrettslaget Driv og Idrettsforeningen Eiker-Kvikk. Her er fire av Vidars vinnere (Sharon mangler) i godt humør på scenen.
Rune+Nilsson+koste+seg+bokstavelig+talt+under+premieutdelinga%2C+han+veit+%E5+ta+for+seg+den+gutten.
Rune Nilsson koste seg bokstavelig talt under premieutdelinga, han veit å ta for seg den gutten.
Vidar+vant+ogs%E5+gutteklassen+-+de+tre+beste+p%E5+laget+%28Sylta%2C+Cornelissen%2C+Skinstad%29+ser+vi+i+det+Sylta+har+mottatt+pokalen.
Vidar vant også gutteklassen - de tre beste på laget (Sylta, Cornelissen, Skinstad) ser vi i det Sylta har mottatt pokalen.
Den+tredje+-+og+st%F8rste+-+pokalen+gikk+til+Idrettslaget+Driv+fra+Enebakk.++Det+var+pokalen+til+den+klubben+som+hadde+flest+deltagere%2C+og+dermed+klarte+Driv+%E5+sikre+seg+pokalen+-+som+har+vandret+lenge+-++til+odel+og+eie.++Det+var+tredje+%E5ret+p%E5+rad+at+Driv+stilte+mannssterke+opp+og+ble+k%E5ret+til+st%F8rste+klubb.+Ekstra+morsomt+er+det+jo+at+det+er+s%E5+mange+unge+l%F8pere+blant+de+ca+50+fra+driv+som+var+med.%0D%0AP%E5+bildet+ser+vi+Driv%5C%27s+mange+l%F8pere+i+et+fors%F8k+p%E5+%E5+rive+scenen...+men+den+klarte+belastningen.
Den tredje - og største - pokalen gikk til Idrettslaget Driv fra Enebakk. Det var pokalen til den klubben som hadde flest deltagere, og dermed klarte Driv å sikre seg pokalen - som har vandret lenge - til odel og eie. Det var tredje året på rad at Driv stilte mannssterke opp og ble kåret til største klubb. Ekstra morsomt er det jo at det er så mange unge løpere blant de ca 50 fra driv som var med. På bildet ser vi Driv\'s mange løpere i et forsøk på å rive scenen... men den klarte belastningen.
Her+har+vi+en+som+vet+hvordan+man+behandler+pokaler.+Gratulerer+Driv+%21
Her har vi en som vet hvordan man behandler pokaler. Gratulerer Driv !
Det+var+en+ekstra+grunn+til+%E5+v%E6re+igjen+til+til+slutten+av+premieutdelinga.+Da+skulle+den+flotte+terrengsykkelen+trekkes+blant+deltagere+som+var+igjen+fysisk.++Og+som+f%F8r+om+%E5rene%3B+sykkelen+fant+en+lykkelig+vinner.
Det var en ekstra grunn til å være igjen til til slutten av premieutdelinga. Da skulle den flotte terrengsykkelen trekkes blant deltagere som var igjen fysisk. Og som før om årene; sykkelen fant en lykkelig vinner.
Tilbake til førstesiden: 1814-løpet 1