3 uker igjen til Vinterkarusellen starter
Påmeldingene strømmer på allerede. Som tidligere år vil også den 33.Vinterkarusellen bestå av 10 løp på forskjellige steder på Romerike, og nytt i år er bl.a.lettløpte kontrollmålte løyper på 5 km, 10 km og halvmaraton og et motbakkeløp. Forrige vinter var det 400 løpere innom karusellen. Else Husa (bildet) var en av disse. I år håper arrangøren Lørenskog FIL på 500 deltagere.
Mer info i forkant av hvert løp vil komme på kondis.no/romerike

Nyheter
Årets Vinterkarusell har bare èn løype pr aldersklasse, men til gjengjeld er det en mix av korte og lange løp på samme måte som i sommerkarusellen. Fire (fem) løp er 5 km eller kortere og ytterligere 2 er 7 km.
Det er bl.a. kontrollmålte løyper i 1.løp på 5 km, i 3.løp på halvmaraton og i 7.løp på 10 km. Dette er lettløypte trasèer hvor du kan utfordre persen din.

Lørenskog Halvmaraton
I det 3.løpet i Vinterkarusellen er Lørenskog Halvmaraton lagt inn som en separat konkurranse. De som er påmeldt i aldersklasser i Vinterkarusellen er også automatisk påmeldt på Lørenskog Halvmaraton uten at de betaler ekstra startkontingent.
Arrangøren har etter ønske fra flere løpere bestemt at de som ønsker det - og sier fra før start - kan løpe gåklassens 5 km på tid.

Egen gåklasse
Det er egen gåklasse uten aldersinndeling. Disse har samme løype som løperne der løypa er 5 km eller kortere. I de øvrige løpene har de en egen 5-km-løype.