Foto%3A+Per+Igne+%D8stmoen
På Bislett har fra venstre Vidar, Rånås og BFG Fana tatt teten.
Kvinner elite : Vidar i tet
  Foto%3A+Heming+Leira
Det ble noen voldsomme tidsdifferanser i kvinneklassen allerede i starten. Her er det Sofie Spiten som løper for Vidars 1.lag. Ingen andre er å se nede i bakken. Vi står her i Rasmus Vinderens vei, som går opp til veksling på Vindern.
Bildene nedenfor er fra samme etappe, den femte: Forskningsparken - Vindern.
Kvinner Elite: Tjalve nr.2
Tjalve passerer oss her hele 36 sekunder etter Vidar. Susanne Wigene klarte senere å ta igjen forspranget, men derfra og inn kunne Vidar med sitt jevne lag løpe inn til seier. Rett til venstre for den vite løperen som løper nedover, kommer lag nr. 2 og 3.
Elite kvinner. Vidar 2 og Rånås
36 sekunder fra Vidar til Tjalve med stor avstand ned til lagene på tredjeplassen, som passerer her 1 minutt etter Vidars 1. lag.
Elite kvinner: Steinkjer på 4. plass
Her er det Kristin Brøndbo som passerer som fjerde kvinne.
Kvinner Elite: Fornøyde Steinkjerjenter
Ferdige med etappene sine: Meget fornøyde Kristine Vandbakk (til venstre) og Kristin Brøndbo. All grunn til å være fornøyde for Steinkjerjentene som ble nr.4 til slutt med et meget ungt lag. Ifølge startoppstillingen og klubbens hjemmeside fantes det 1 16-åring, 4 17.åringer, 3 jenter i 18/19 og 1 fra juniorklassen. Det er halve laget det.
Menn elite: atskillig jevnere
Mens det var voldsomme tidsdifferanser mellom de beste lagene i kvinnenes eliteklasse, ser vi at det er atskillig jevnere blant mennene. Vi ser her to svenske lag, MAI i tet foran Hälle.
Menn elite: MAI i tet
Menn elite: Hälle på andreplass
Menn elite: Gular på tredjeplass
Fjorårsvinner Gular leder an i jakten på de svenske gjestene.
Junior gutter: Mosvik i tet
Mosvik vant ifjor og her er de i tet allerede, men BUL er like bak.
Junior jenter: Tyrving i tet
Tross at ganske mange av juniorjentene løp for seniorlaget vant Tyrvingjuniorene klassen for junior foran Tjalve.
Tross nedgang i antall lag i juniorkalssen for jenter fra 9 lag i fjor til 6.lag i år er det allikevel flere lag enn i årene 1998-2004 da 3-5 lag stilite i denne klassen.
At Steinkjer som ble nr.2 i klassen ifjor ikke stilte i år har vi allerede forstått hvorfor.
Den geografiske tilhørighet viser at det ikke er lange reisen for klassene i junior jenter.
Kvinner veteraner: Tyrving og BFG Fana
Tyrving har en god aldersspredning og her ser vi dem sammen med BFG Fanas veterandamer.
Mens BFG Fana slo Tyrving med over 4 minutter i fjor hadde Tyrving kuttet ned forspranget til under 2 minutter i år. Men bergenserne vant igjen altså. Dette var deres 7 strake seier. De har også klasserekorden, den ferskeste i Holmenkollstafetten, fra 2002.
Menn veteraner: Stord i tet
Stord er her i tet foran Vidar.
Menn veteraner: Vidar
Men det ble også i denne klassen Vidarseier til slutt.
Seniroklassen menn: Tett i tet
Her var det amnge om beinet: Vi ser i tett lag nr.221 Askim, etterfulgt av Gloppen FIL, Jølster, ASK, Bøler, Kristiansands Idrettsforening og Ringerikes friidrettsklubb.
Det ble til slutt Gloppen som vant. Men mellom de 4 fremste lagene skilte det bare 33 sekunder.
Seniorklassen kvinner: VIK
VIK i teten så langt, men de ble forbiløpet av Vidar som vant med nesten 2 minutter og av Sigdal som de endte 15 sekunder bak.
Militære forlegninger: Hærens jegerkommando
De hadde ikke noe lag i fjor. I år ble det seier.