Foto%3A+Heming+Leira
I disse OL-tider ville også Sognsvann Rundt Medsols ha slike fine, men vanskelige å lese bokstaver slik vi har sett fra Athen.
Månedens premie: vunnet av Arnstein Finborud
Foto%3A+Runar+Gilberg
OSI-løperene Arnstein Finborud løp alle løp i august å ble trukket ut som vinner av månedens premie: Boken Utholdenhetstrening. (Som kan kjøpes gjennom KONDIS-kontoret, billigst for KONDISmedlemmene)
Etter å ha fått boka ble det jommen ny pers for Arnstein på 3.runder
50 SRM: Kari Bye
Kari Bye ble den 10.de løper som nådde 50 Sognsvann Rundt Medsols. Kari er en av superveteranene med hele 86 runder og debut i det 6.SRM 13.juni 2001
Ingen konfekt fra Freia for Kari, derimot hasselnøttkjeksen CONDIS og JOGGER gummi.
Ungdommelig start
Pulje 2
Jentene kommer!
Bak ryggen: Ingunn Monsen i sitt 10.SRM i 2004 (totalt 37 løp) var bare 7 sekunder bak persen på 2.runder, Nina Anette Hongseth, Ditt Tempo (i blått) i fin fight allerede fra start med Frida Vesla Schneider, Heming (i hvitt). Frida fikk 13.14, Nina 13.20. Frida 8 sek. etter persen, Nina med ny pers på 2 sekunder. Nina, som debuterte i SRM tidligere i år har dermed i sitt 10 SRM senket persen fra første løp med 1 minutt!
Kristin Moen i barnevognligaen
Noen deltar i Champions League andre koser seg i Barnevognligaen....og der blir det stadig flere deltakere.
Over brua
Etter ca. 100m løpes det over ei lita bru i SRM, dette er et av de smaleste stedene i løypa og et av de mest "kritiske" punktene når det gjelder møte mellom gående og løpende.
Derfor har også arrangørene av Sognsvann Rundt Medsols som regel en "løypevakt" her.
Denne onsdagen var det Gudmund Bakke som holdt øye med brua. Du ser ham ute til høyre på bildet. Gudmund har to råkjappinger Magnus og Eirik som deltar i det meste og det gjør det kjappt.
Kjapp trio
Foto%3A+Silje+B.+Kinsten
Tre kjappinger som blir beundret av tre søppelkasser som gjerne skulle ha rørt litt på seg.
Først kommer de to beste på 2.runder´n som begge noterte sterke tider:
William Cockerell, Belgrave debut i SRM på 22.03 Gaute Belstad, Privat 22.12. Bak disse en av de mestvinnende på SRM i år: Lars Steinar Haugen som dennegang fikk strekk og kom inn på beskjedne 11.08 på 1.runder´n.
Hege Bang veteran
Hege debuterte i SRM 8.august 2001. Løp sitt 10.SRM i år og i alt sitt 19.SRM.
14.14 var 9 sekunder bak persen satt forrige onsdag.
Dagens par: Andersen og Seljegard
Ragnhild B. Andersen har blitt en skikkelig SRM-veteran i sin tredje sesong rundt vannet, 20 løp er det blitt.
I helgen løp hun NM i orientering nå løp hun bare 3 sekunder etter persen på 3.runder.
Her løper hun sammen Tormod Seljegard som har hatt en fantastisk fin utvikling det siste året og noterte seg dennegang for ny pers på 3.runder: 35.35.
Kari Øvsthus med sterk debut
38 år gammel Kari Øvsthus, OPIL debuterte i Sognsvann Rundt Medsols denne onsdagen og vant 2.runder´n på den sterke tiden: 25.21 Dermed er hun den 10 raskeste kvinne på 2.runder ´n.
På hennes egen alder er det 4 som har løpt fortere. Kari som vant 800m og tok sølv på 3000m i veteran-NM i Kristiand etter Solveig Pedersen.