Flere bilder 1
Flere bilder 3
Bråten og Steira
Bowermanløperen Svein Ole Bråten var sånn passende fornøyd med Sentrumsløpet, bak ham kommer nr.2 blant kvinnene Kristin S. Steira heller ikke hun var altfor fornøyd med løpet, hun syns det gikk tungt.
40 års gjengen
Vidar Mathisen, Askim leder her an foran BULs Håvard Nordgård og Ole-Kjell Langmyren, Gjensidige Nord.
I mål: Mathisen 34.33 , Nordgård 34.45 og Langmyren 35.17. Det holdt til 8,9 og 12 plass i klassen.
Steinar Lien
Kjetil Kveli
Erik Tvedt
Erik Tvedt , Veldre 35.39 i 30-34 års klassen.
Jan Billy Aas og Ole Arne Schlytter
Anna M. Tråve
Sterkt løp av Tråve som endte med tiden 37.21 og slo sterke Grethe Sandberg med 6 sekunder i klasse 40-45. Ifjor var de de to beste i klassen da med over 38 minutter begge to i samme klasse. Pers med 40 sekunder av Tråve som selvfølgelig var kjempefornøyd!
Cornelia Karau og Magne Ernes
Det ble på feil side av 40 tallet da Cornelia noterte 40.01 og 3.plass i klasse 30-34
Magne Erns sår oppført med startnummer 593 men han endte på 37.52 det er noe som ikke stemmer!
Sharon Broadwell
Startnummer 567 Sharon Broadwll løp på 38.39 og 2.plass etter Hilde Gjessing, Sharon er i rute for målet om å løpe under 3 timer.'
Sharon var en av få som dobblet i helgen. Lørdag løp hun Råskinnet hvor det ble klasseseier.
På spørsmål om ikke løpet på lørdag satt i beina svarte hun nei det gjorde det ikke.