vant Oslokarusellen i kveld.
Anette Johnsen OSI, (bildet) og arrangerklubben Jon André Preststulen BUL tok hjem seirene i "vinterens" siste løp før påsken i Oslo.
Det var vår i lufta og deilig å løpe og nå er det bare å glede seg til NM i terrengløp, Fredrikstadløpet og alle karuseller som begynner i april.
Med Jessica på sidelinja da det er NM i terrengløp i Sandnes i helgen var det fritt fram for Anette Johnsen, OSI nr.2 i det første løpet i Oslokarusellen.
Nærmest fulgte klubbvenninde Solveig Pedersen nr.2 også forrige torsdag.
Jon Andre Prestulen fulgte opp sine klubbkameraters seiere i løp 2 og 3 og sørget dermed for at BUL vant 3 av 4 løp i Osloakrusellen i år.
Resultater Oslokarusllens 4.løp

På tide å avslutte Oslokarusellen. Byggningsarbeidet som har pågått i vinter hadde denen torsdagen nesten tatt hele parkeringsplassen hvor start og målområdet ligger, slik at start og mål ble flyttet ut mot Kirkeveien.
Denne torsdagen var all snø og is i løypa borte og temperaturen var fin og vind var det ikke. Dermed var det bare grus og den krevende løypa som sto i mellom løperne og meget gode tider.

Roser til alle som sto og heiet på klubbkamerater og andre løpere.
I kveld var heiagjengene langs løypa mange og ropte mye!
Flott folkens!
Fornøyd Prestulen
All grunn til å være fornøyd med seieren for Jon Andre Prestulen. 16.34 i den meget krevende tekniske løypa i Frognerparken lar seg høre. Han måtte gjøre hele løpet sjøl også og var egentlig temmelig stiv da han kom til den lange seige bakken for 2.gang. Men han ville ikke gi seg og holdt sånn nogenlunde tempoet inn til mål.
8.08 og 8.22 , høyst uoffisiellt pr. runde.
Prestulen er klar for 5 km i Fredrikstad hvis han ikke får stille i NM på halvmaraton hvor han er påmeldt, men noe sent.
Anette Johnsen
Anette Johnsen og Solveig Pedersen fikk god pes av klubbkamerat Henrik Strøm Andersen som gjorde en god heiajobb i bakken.
Solveig Pedersen
Solveig Pedersen sørget for dobbelt seier til OSI. Hun hadde øyekontakt med Anette men var for kjørt på 2.runden til å ta henne igjen.
Startfeltet
Til venstre for nr.70: Tommy Torgersen (ikke Tom) som pga. en bilutstilling flyttet ut av Ekeberghallen og stilte i Frognerparken i stedet vant klassen 30-39 år med 17.20 noe som ga en 3.plass totalt.
nr.70 Knut Nordviken, Vidar en nykomling med bånd til Sverige, 17.39 ga tredje plass i klassen 20-29 år.
Eneste jente i første rekke på dette bilde: Solveig Pedersen OSI, deretter Joachim Skorge Vidar som tok plassen bak Nordviken. Bak Solveig ser vi Arild Tveiten stadig på vei oopover formmessig. Jan Hoel drar på smilebåndet selv om han idag var virret og glemte kortbuksa. I blått bak Jan Hoel nok en løper som kom til Frognerparken takket være en bilutstilling. Ole Anderdal en tidligere mellomdistanseløper som i vinter har slipt formen med knallharde intervalløkter i Ekeberghallen og som i helgen tok veterangull i Drammenshallen. 17.58 på Ole og klar for harde løp på bane utover sesongen. I sort og rødt Hassan Bouka som tok slutt like etter passering 1.runde.
Til høyre for ham Einar Jacobsen som tok 2.plassen etter Bjørn lauglo i 50-59 år. Ytterst til høyre kanskje den som løper flest karuselløp i Norge? Rolf Meek tok 4.plassen i 50-59 år.
Arne Gilberg
Arne Gilberg hadde god grunn til å være fornøyd 18.05 var hans beste tid i parken på 3 år!
Åsmund Morgestad
Bare 4 mann foran Ren-Engs Åsmund Morgestad. Åsmund er bare 20 år og har slitt mye med skader, men fjorårssesong var meget god og det er bare å se opp for unggutten i år også!
Ingunn Monsen
Ingunn Monsen holdt unna for ungjentene og alle gutta og vant 2,5 km
Cecilie Paulsrud
2.plass for Cecilie Paulsrud som løp over minuttet raskere enn for 2 uker siden!
Marit Brennhovd
Mens grunnen til at mange av Vidarjentene sto over i kveld var NM i terrengløp til helgen, er det en annen grunn til at Marit ikke var med å løp ser vi.
Dette er grunnen til at Marit ikke har vært å se med startnummer det siste året.