Jenter 16 år
%3Cb%3EBeste+16-%E5ring%3A%3C%2Fb%3E+Ina+Cathrine+Kartum+vant+spyd+og+h%F8yde+og+fikk+bestemannspremien+i+en+klasse+som+ikke+holdt+samme+niv%E5+som+15-%E5ringene.+
Beste 16-åring: Ina Cathrine Kartum vant spyd og høyde og fikk bestemannspremien i en klasse som ikke holdt samme nivå som 15-åringene.
Jenter 17 år
%3Cb%3ETrippelvinner%3A%3C%2Fb%3E+Kristine+Eikrem+Engeset+vinner+800+m+%28bildet%29%2C+3000+m+og+2000+m+hinder%2C+hvor+hun+setter+norsk+juniorrekord.Hun+er+den+eneste+langdistansel%F8peren+som+fikk+bestemannspremie.+Vi+antar+hun+fikk+den+i+hard+konkurranse+med+Ezinne+Okparaebo+som+vant+100+m+og+200+m+p%E5+tider+som+er+litt+n%E6rmere+internasjonalt+niv%E5+enn+Kristines+langdistansel%F8p..
Trippelvinner: Kristine Eikrem Engeset vinner 800 m (bildet), 3000 m og 2000 m hinder, hvor hun setter norsk juniorrekord.Hun er den eneste langdistanseløperen som fikk bestemannspremie. Vi antar hun fikk den i hard konkurranse med Ezinne Okparaebo som vant 100 m og 200 m på tider som er litt nærmere internasjonalt nivå enn Kristines langdistanseløp..
Jenter 18-19 år
%3Cb%3EBeste+resultat%3A%3C%2Fb%3E+Elisabeth+Slettum+vant+100%2C+200+og+400+m+og+fikk+bestemannspremien.+Hennes+23%2C90+p%E5+200+m+i+0%2C5+sekundmeters+motvind+var+UMs+beste+resultat+og+sammen+med+15-%E5rige+Oda+Utsi+Onstad+det+beste+resultatet+n%E5r+ogs%E5+alderen+blir+tatt+i+betraktning.
Beste resultat: Elisabeth Slettum vant 100, 200 og 400 m og fikk bestemannspremien. Hennes 23,90 på 200 m i 0,5 sekundmeters motvind var UMs beste resultat og sammen med 15-årige Oda Utsi Onstad det beste resultatet når også alderen blir tatt i betraktning.
Gutter 15 år
%3Cb%3EAllsidig%3A%3C%2Fb%3E+Lars+Frantzen+tok+medaljer+b%E5de+i+l%F8p%2C+hopp+og+kast.+3+gull%2C+1+s%F8lv+og+1+bronse+ga+han+bestemannspremien.
Allsidig: Lars Frantzen tok medaljer både i løp, hopp og kast. 3 gull, 1 sølv og 1 bronse ga han bestemannspremien.
Gutter 16 år
%3Cb%3EVant+800+m%3A%3C%2Fb%3E+Glenn+Edvardsen+%28486%29deltok+kun+p%E5+800+m+hvor+han+vant+med+et+halvt+sekunds+margin+p%E5+1.57%2C21.+Det+ga+han+bestemannspremien.+%28Foto%3A+Stig+Vangsnes%29
Vant 800 m: Glenn Edvardsen (486)deltok kun på 800 m hvor han vant med et halvt sekunds margin på 1.57,21. Det ga han bestemannspremien. (Foto: Stig Vangsnes)
Gutter 17 år
%3Cb%3ESleggetalent%3A%3C%2Fb%3E+Steinar+Kleppe+vant+slegge+p%E5+sterke+61%2C88+m.+Han+tok+ogs%E5+2.+plass+i+spyd+og+litt+mer+beskjedne+plassering+i+kule+og+diskos.+
Sleggetalent: Steinar Kleppe vant slegge på sterke 61,88 m. Han tok også 2. plass i spyd og litt mer beskjedne plassering i kule og diskos.
Gutter 18-19 år
%3Cb%3EJuniorvinner%3A%3C%2Fb%3E+Vetle+Utsi+Onstad+fikk+bestemannspremie+i+juniorklassen+etter+seier+i+tresteg+og+andreplass+i+lengde+%28bildet%29.+%0D%0A%0D%0ANiv%E5et+i+guttenes+juniorklasse+er+beskjedent+i+%E5r%2C+og+med+UM+som+et+%5C%22ekstra%5C%22-mesterskap+for+juniorene%2C+var+heller+ikke+alle+de+beste+p%E5+plass.+Vi+tror+ogs%E5+at+Thomas+Stave+Gabrielsens+som+dobbeltmester+og+med+resultater+litt+n%E6rmere+toppniv%E5%2C+kanskje+burde+hatt+bestemannspremien%3F
Juniorvinner: Vetle Utsi Onstad fikk bestemannspremie i juniorklassen etter seier i tresteg og andreplass i lengde (bildet). Nivået i guttenes juniorklasse er beskjedent i år, og med UM som et \"ekstra\"-mesterskap for juniorene, var heller ikke alle de beste på plass. Vi tror også at Thomas Stave Gabrielsens som dobbeltmester og med resultater litt nærmere toppnivå, kanskje burde hatt bestemannspremien?