"Sommerføre" i Åslia
Mildværet gjorde det andre løpet i Risbergets vinterkarusell til en fin tur på nesten snøfrie skogsstier i Åslia i Åsnes. 38 mosjonister og 17 aktive gjennomførte den 4 km lange løypa. Mona Solberg (bildet) løp igjen bra, og hadde bare fem mannfolk foran seg i mål.

Nå med resultater!
Bak vinneren, Rolf Bakken, var det et par harde dueller foran beste dame. Geir Sørmo og John Amundgård kjempet om 2. plassen, mens Per Ivar Svartholt og Kai Skjøthaug gjorde opp om 4. plassen på oppløpet. Bakkens vinnertid i den kuperte og fine løypa ble på 14.10.

2. Steinar Bråten          25.47
Det startet totalt 55 løpere, 17 aktive  og 38 trimmere.

Følgende ble trukket ut som vinnere av gavekort:

Tor Karlstad - Din butikk
Tommy Hansen - Gjerdrum
Trimklassen starter en halv time før de aktive i vinterkarusellen. De er også i klart flertall, mens antall aktive desverre har gått merbart ned de senere sesongene. Lørdag var det henholdsvis 38 som gikk eller løp uten tid, mens det var 17 som "flaug" på tid.
En av vinterkarusellens trofaste løpere, Randi Siljuberg, trivdes også godt med "sommerføre" i vinterkarusellen - selv om hun gjerne konkurrerer med ski på beina.