Kristin Lie hadde litt av en maratonhelg. De idrettslige utskeielser startet med en lang svømmetur lørdag morgen, før hun løp hele Holmenkollstafetten alene. Arrangøren opererte her kun med en klasse, uavhengig av kjønn og alder! Kristin ble offisielt nr 7, men var beste dame i historiens første Holmenkollen Opp og ned. Tiden ble 1.13,25. Vinner ble ikke ukjente Gjermund Sørstad på 1.04,15.

Av andre lokale løpere merker vi oss Erik Nossum, som fikk en fin 15.plass på 1.22,21. Svein Arne Sølvberg nøyde seg med å være programhelt denne gangen.

Søndag stilte Kristin Lie opp i Follorittet. Der ble det 4.plass etter 2 timer og 22 minutter på sykkelsetet.

Sensasjonell og strålende fornøyd vinner av rittet var for øvrig en annen omskolert løper, Sissel Vien fra Follo Cykkelklubb.
Kristin+Lie+etter+innkomsten+p%E5+Bislett.
Kristin Lie etter innkomsten på Bislett.