Gudmund Høst nr.5 totalt
En av de som løp inn flere av løperne foran var Gudmund Høst, Heming. Med 1.13.28 ble det en 5.plass etter tapet for Jan Helgesen i spurten.
Tor Gismarvik nr.6
Stegabergløperen tok andre plass i yngste klasse.
Jan Hoel Veteranmester i 45-49
Jan Hoel har glimret med sitt fravær på de fleste resultatlister i år. Men kjente sin besøkelsestid for Mesterskapsmedalje.
Her går han i mål på 1.16.20 som holdt til gull i klassen.
Håkon Høst nr.3 i 45-49 årsklassen
Håkon Høst brukte 1.17.43 i Drammensmaraton i 2004. Også han hadde håpet på pers, men lyktes ikke. Han var imidlertid såpass nære: noen få sekunder, så alt tyder på at han fortsatt er i den knallformen han har vært i i det siste og at persene vil fortsette å falle.
Ole Petter Ringnes
Det kan hjelpe å smile for at papparazziene til kondis.no skal feste deg til minnebrikka.
Men en slik innkomst som Ole Petter Ringenes, IL Mogutten her står for hjelper også.
1.15.25 var tida han fikk.
Svein A. Sølvberg hentet ny gullmedalje
Svein A. Sølvberg, Ski I.L. har allerede hentet seg medaljer tidligere i år i veteran-NM på bane. Den karen spretter lett avgårde! 1.19.26 i 55-59 års klassen var meget sprekt når vi så hvordan de fleste løp langt under "pari".
Rangar B. Johnsen
En meget sliten men fornøyd Ragnar B. Johnsen hadde all grunn til å være fornøyd. 1.30.26 holdt til klasseseier i 60-64 år. Det var tøft om de tre første plassene hvor det skilte under 2 minutter.
Sigmund Julshamn nr.3 i 60-65
Foto%3A+Heming+Leira
Med 1.32.17 tok Sigmund bronse i klassen sin. Dermed ble det en sterk dag for Fræna FIK. 2 utøvere, en medalje i NM og en andreplass totalt ved Turi Malme.