Total 458 løpere deltok i løpet i kveld, dette er relativt lavt. Det var regnvær og kaldt. Her er det baktroppen på 5 km som er i gang med løpet.
Resultatliste og oversikter finner du på BFG Fanas karusellside.

Camilla Grieg (t.h.) vant 10 km for damer på 40.51. Dette er hennes beste 10 km-tid i denne Vinterkarusellen. Her er medaljen for 5 gangers deltakelse på plass.
Gunnar Nordhus (t.v.) og Alemayehu Sitotaw henter medaljer. Gunnar Nordhus har deltatt i samtlige løp, og løpt 10 km hver gang. Alemayehu Sitotaw (Rådhuset B.i.l.) har deltatt 6 ganger, herav bare denne ene femkilometeren som han vant på 16.07.
Daglig leder i BFG Fana, Kjell N Karstensen (i midten), har all grunn til å være stolt av å ha fått enda en vinterkarusell vel i havn. Ansvarlig for utdeling av medaljer i dag var An-Margrit Hasås (t.v.) og Anne Kjersti Daltveit. De har vært funksjonærer i hhv 6 og 2 karuselløp denne vinteren.

Kondis.no gratulerer med vel avviklet karusell, og ser fram til sommerkarusellen som starter 16. juni!