%3Cb%3EL%F8p+i+to+etasjer%3A%3C%2Fb%3E+N%F8klevann+Rundt+g%E5r+bakker+opp+og+bratte+bakker+ned.+I+Korketrekkeren+er+unnabakken+fordelt+litt+bedre.+F%F8rst+i+feltet++under+broa+kommer+P%E5l+Tobiasson%2C+B%E6kkelaget%2C+som+ble+nr.+3+i+klasse+50-54+%E5r.+
Løp i to etasjer: Nøklevann Rundt går bakker opp og bratte bakker ned. I Korketrekkeren er unnabakken fordelt litt bedre. Først i feltet under broa kommer Pål Tobiasson, Bækkelaget, som ble nr. 3 i klasse 50-54 år.
Ola+Tr%F8yflat+og+Rita+Halvorsen+er+nesten+nede+den+bratte+bakken+etter+Korketrekkeren+og+kan+runde+enden+av+N%F8klevann.+
Ola Trøyflat og Rita Halvorsen er nesten nede den bratte bakken etter Korketrekkeren og kan runde enden av Nøklevann.
Torill+Skoglund+i+fint+driv+i+unnabakken.+Med+48.54+vant+hun+klasse+50-54+%E5r.
Torill Skoglund i fint driv i unnabakken. Med 48.54 vant hun klasse 50-54 år.
Glade vinnere
Karin+S%F8nsteby+omfavner+klubbvenninnen+Kjersti+Danielsen+rett+etter+m%E5lgang.+Det+var+13+sekunder+mellom+de+to+Vidar-jentene.+
Karin Sønsteby omfavner klubbvenninnen Kjersti Danielsen rett etter målgang. Det var 13 sekunder mellom de to Vidar-jentene.
%3Cb%3EDe+aller+raskeste%3A%3C%2Fb%3E+Det+var+ogs%E5+13+sekunder+mellom+de+to+beste+i+klassen+for+menn.+%D8ystein+Sylta%2C+Vidar++%28t.v.%29+og+Kristian+Breili%2C+%C5s+
De aller raskeste: Det var også 13 sekunder mellom de to beste i klassen for menn. Øystein Sylta, Vidar (t.v.) og Kristian Breili, Ås
Flott comeback i sterk 55-59-årsklasse
Henning+Wibeto+%28t.h.%29+gjorde+comeback+etter+mange+%E5rs+skadefrav%E6r+og+ble+nr.+2+etter+Svein+Arne+S%F8lvberg%2C+Ski.+Bj%F8rn+Lauglo+%28t.v.%29+har+knapt+nok+f%E5tt+igjen+pusten+etter+m%E5lpassering+og+registrerer+at+Henning+igjen+vil+bli+en+hard+konkurrent+i+klassen.+De+ville+ogs%E5+blitt+nr.+2+og+3+i+klassen+under%2C+og+i+klasse+45-49+%E5r+ville+de+tatt+dobbeltseier.+Svein+Arne+l%F8p+p%E5+37.11%2C+Henning+p%E5+37.35+og+Bj%F8rn+p%E5+38.15+i+den+dr%F8ye+9%2C7+km+lange+og+knallharde+l%F8ypa.+
Henning Wibeto (t.h.) gjorde comeback etter mange års skadefravær og ble nr. 2 etter Svein Arne Sølvberg, Ski. Bjørn Lauglo (t.v.) har knapt nok fått igjen pusten etter målpassering og registrerer at Henning igjen vil bli en hard konkurrent i klassen. De ville også blitt nr. 2 og 3 i klassen under, og i klasse 45-49 år ville de tatt dobbeltseier. Svein Arne løp på 37.11, Henning på 37.35 og Bjørn på 38.15 i den drøye 9,7 km lange og knallharde løypa.