7.plass og ny pers på Ninette Banoun, Royal Sport
Gry tilbake på asfalten
Foto%3A+Kjell+Vigestad
I 1999 satte Gry Wilhelmsen pers på maraton i Stockholm med tiden 2.52.10 i et løp hvor undertegnede hadde gleden av å møte henne, mens først etter 33-34 km.
Det var et løp hvor hun slettes ikke løp et godt lagt opp løp og fikk betale for det på slutten. Senere det året perset hun seg ned til 2.50.21 da hun tok sølv i NM på maraton i Drammen.
Etter det har det blitt barnefødsler og stort sett Nordmarka Skogsmaraton.
Nå løp hun altså nesten likt med persen.
Gry slo husbonden
Her har Gry godt følge med mannfolka. Lengst til venstre husbond Didrik Grønvold, som denne gang måtte se seg klart slått.
Sharon med ny pers
Foto%3A+Per+Inge+%D8stmoen
Sharon Broadwell satset friskt å lå halvveis an til ca. 2.50. Da var hun bare drøye minuttet bak Gry Wilhelmsen, men for Sharon gikk det atskillig tyngre på slutten. Ikke minst raste kmtidene opp på den siste runden.
Allikevel var 2.57.41 ny pers.
Marianne Opsahl 5te beste i Norge
Foto%3A+Kari+Zimmer
Med suveren ny pers på 3.11.37 tok Marianne Opsahl en flott 3.plass. Tiden bragte henne opp på 5te plass på årets maratonstatistikk. Sånnt koster!
Dorte Foss nr. 4 med 3.14.17
Pers (og vi tror det var debut?) for Dorte som vanligvis "nøyer" seg med halvmaraton når det løpes langt.
Ny pers for Nina-Anette
Nina-Anette Hongseth presser stadig tiden sin nedover på maraton. I Oslo ble det 5te plass med tiden 3.20.00 Det var nesten 4 minutter raskere enn da hun vant Drammensmaraton tidligere i høst.
Hilde Mæhlum ikke fornøyd
Det var veldig mange fornøyde løpere i Oslo søndag, fornøyde med tid og eller plassering.
Hilde var en av de som ikke var det.
Mangelfull trening og det ble for langt på asfalten for Hilde som har sett atskillig bedre tider enn de 3.21.51 som hun fikk og som ga henne 6.plassen totalt.
Ninette med ny pers 3.22.08
Tone Kvåle nr.10
Nesten 20 minutter raskere enn i Nordmarka Skogsmaraton 3.27.14 holdt akkurat til å bli blant de 10 beste.