Nina Hansteen kan nesten ikke tro det, men ifjor på Sørum vant hun på den beste vinnertiden i kvinneklassen på svært mange år.

Sammenlagtvinnerne i Vinterkarusellen 01-02
Det første tallet etter navn og klubb er antall løp, det neste er plassiffer for de fem beste løpene.

Oddbjørn Homstevdt har hatt en stor sesong og det begynte nettopp i vinterkarusellen på Romerike med en rekke flotte plasseringer.
På de tre første løpene krabbet han seg sakte oppover på resultatlsitene.
4.plass på Sørum, 3.plass på Høybråten, 2.plass på Lørenskog.
Så i det 5.løpet noen par dager før årsskiftet tro han til med seier og det en utklassing også. Noen få dager utpå nyåret på Bjørkelangen var Oddbjørn klar med nok en solid seier. Deretter fulgte tre strake 2.plasser, før det ble en avsluttende 4.plass og nok 2.plass.
Oddbjørn som er en av de mestløpende i Norge var dessuten en av 5 som fullførte alle 11 løp i Vinterkarusellen på Romerike.

Sommerlig på Sørum i fjor

Ole Kjell Langmyren satte ny løypepers med sterke 45.49. I tillegg tok han skalpen til Løplabbets Odd Nilsen (45.53). Antrekket til løperne bar ikke spesielt preg av at dette er en vinterkarusell i november.
I løpet av vinteren ble det altså klasseseier til Odd og Ole.
Bjørn Lauglo

Bjørn Lauglo har også hatt en bra sesong og startet sterkt på Sørum, bare 10 sekunder bak laaaaangt yngre Tommy Torgersen.
Det ble i alt 9 løp på Bjørn og klasseseier sammenlagt.
Anna Margrethe Tråve

Anna Margrethe Tråve ble også klassevinner sammenlagt.
Vinterkarusell i solnedgang

Til slutt tar vi med et bilde fra det 4.løpet i Vinterkarusellen 15.desember på Lillestrøm.
Anna Magrethe Tråve med flott bakgrunnslys i samtale med Gunnar Andersen etter nok en seier. I bakgrunnen har Øyvind Jacobsen tatt godt hoftefeste.