I fint vårvær ble Fredrikstadløpet arrangert med 5 km og halvmaraton i dag. På den korte distansen løp Jonas Hammer fra Lørenskog FIL (bildet) inn til 3.plass totalt på tiden 15.57. Det var 20 sekunder etter André Hammerø Løseth fra Kristiansand IF som vant.

Det ble forøvrig klasseseier i K45-49 til Kari Jensen fra Romerike Runners Team (27.08) og i M40-44 til Rune Nilsen fra Raumnes og Årnes IL med tiden 16.46. I Rune's klasse ble Bjørn Hytjanstorp fra Spiridon LLL nummer 9 med tiden 20.21.

På halvmaraton ble det 4. og 5.plass til Tommy Torgersen fra Ull/KIsa IL og Øistein Olsen fra Lørenskog FIL med tidene 1.17.41 og 1.18.14. De fikk samme plassering i aldersklassen (30-39).
I klasse M17-29 ble Pål Simen Ruud fra SkedsmoTennisklubb nummer 6 med 1.33.12, mens Åge Jensen fra Romerike Runners Team ble nummer 12 i M50-54 med 1.37.58.

Marianne Opsahl fra Ull/Kisa IL løp inn til 3.plass i K30-39 (nummer 5 totalt) med tiden 1.33.16.

Se også reportasje på hovedsiden.

Resultater 5 km
Resultater halvmaraton
Rune+Nilsen+l%F8p+inn+til+klasseseier+i+M40-44+%28Foto%3A+Kaci%29.
Rune Nilsen løp inn til klasseseier i M40-44 (Foto: Kaci).
Bj%F8rn+Hytjanstorp+etter+ca+3+km+av+femmer%5C%27n%2C+hilser+til+fotografen+%3D+datteren+%28Foto%3A+Kaci%29.
Bjørn Hytjanstorp etter ca 3 km av femmer'n, hilser til fotografen = datteren (Foto: Kaci).
Tommy+Torgersen+l%F8per+fort+igjen%2C+n%E5+holdt+det+til+en+fin+4.plasss+totalt+p%E5+halvmaraton+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Tommy Torgersen løper fort igjen, nå holdt det til en fin 4.plasss totalt på halvmaraton (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Tommys+samboer%2C+Marianne%2C+var+femte+raskeste+kvinnel%F8per+p%E5+halvmaraton+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Tommys samboer, Marianne, var femte raskeste kvinneløper på halvmaraton (foto: Bjørn Hytjanstorp).
%C5ge+Jensen+halvveis+p%E5+sin+halvmaraton+%28foto%3A+Bj%F8rn+Hytjanstorp%29.
Åge Jensen halvveis på sin halvmaraton (foto: Bjørn Hytjanstorp).