Joakim Aardal fra Gjerdrum hang seg på tetkvintetten i St.Hansgaloppen, men måtte slippe ca halvveis på det 14 km lange løpet som gikk i Maridalen sist natt. Han vant likevel klasse 20-24 år, men brukte nesten 4 minutter mer enn for to år siden.

Det var uansett kun de fem løperne i tetgruppa og damevinner Siri Størmer som slo Joakim i regnværet rundt Maridalsvannet.

Vant klassen sin (45-49) gjorde også Ole Arne Schlytter, Lørenskog FIL. Han var bare 50 sekunder etter Joakim i mål og på 7.plass totalt av gutta. Dermed viste "Speedy" igjen god gammel form etter en litt treg forsesong, og han var ekstra fornøyd med å slå Vidarløperen Lars-Steinar Haugen for første gang. Lars-Steinar har tidligere vært totalvinner i dette løpet

Omtale og resultater på kondis.no hovedsiden

Se også tråden på Kondisjonsforum
Der kan du blant annet lese om Bjørn Hytjanstorps innsats i "hoppeoverfroskergaloppen".

.
Her+er+Ole+Arne+med+vasen+som+viser+at+han+har+l%F8pt+St.Hansgaloppen+10+av+de+24+gangene+l%F8pet+er+arrangert+%28foto%3A+Olav+Engen...som+deltok+for+8.gang%29
Her er Ole Arne med vasen som viser at han har løpt St.Hansgaloppen 10 av de 24 gangene løpet er arrangert (foto: Olav Engen...som deltok for 8.gang)