Jorunn Rekkedal, Ås IL ny Klasserekord
Med 34.52 slo Jorunn sin 2 år gamle klasserekord med 1 sekund!
Her er hun på vei ned Bygdøy Alle bare 7 sekunder bak Annie Bergsagel.
Helge Dolsvåg tangering klasserekord 45-49
Det bel nøyaktig samme tid som Odd Nilsen løp på for 16 år siden. Dermed deler de klasserekorden på 32.00
Her ser vi Dolsvåg i ryggen på Juan M.V.Rodriguez. I mål ble det 6 sekunder i Dolsvåg favør.
For Juan var det for kaldt og tidlig på sesongen han kommer sterkere fortalte han kondis.no
Henning Wibeto vinner 60-64 år

Bare 22 sekunder bak sin egen klasserekord fra 2 år tilbake i tid.
Etter løpet kunne Wibeto fortelle til kondis.no at han satser hardt på å ta rekorden i Østerbro, København i City-løpet.
Ragnhild H. Gerhardsen vinner 14-15 år
Med 39.40 vant Askim-jenta klassen med 3,5 minutt. Ikke siden Frida Svendsen løp på 38.38 i 2005 har noen løpt under 40 minutter i den klassen.
Henrik Grønstad vinner 12-13 år
Kolløperen Henrik Grønstad noterte 37.28 En topptid i den klassen!
Gerda Bjåstad klassevinner 75+
Gerda Bjåstad løp på 58.54 og klarer fortsatt å løpe under timen med god margin. Hun har klasserekorden på 10 km i klasse 75-79 år med 54.37 satt i 2004. Neste år kan hun sette rekord i klasse 80-84 år. Men da må ikke Sentrumsløpet avslutte klasseinndelingen med 75+ som eldste klasse.

Før 10 km-løpet rakk hun å løpe sammen med et barnebarn i barneløpet, eller kanskje det var et barnebarns barn?
Åse Sandberg Hovden vinner 50-54
Hovden ofte i toppen på maraton i Norge og ofte på resultatlistene i utlandet. Denne søndagen ble det klasseier med 42:34 på 10 km.
Monika Kørra vinner 18-19 år
Klar klasseseier for årets Juniormester på halvmaraton. Vi merker oss også at det i årets Sentrumsløp var 3 jenter under 40 minutter. På årstatistikkene i den klassen har det de tre siste årene vært 1 jente hvert år under 40 minutter.
Runar Gilberg vinner 40-44
34:00 lød tiden på for Runar Gilberg og det holdt til klasseseier.
Eilef Hopland vinner 16-17 på sterk tid
Ifjor løp han Sentrumsløpet på 34.53 som holdt til andreplass på klassestatistikken.
Dermed har han forbedret seg med over et minutt når han nå løp på 33:49!
James Holtquist vinner 50-54
James savner jubelbrølet fra tilskuerne.
- Hei ser dere ikke at her kommer klassevinneren på 50-54 år!!
Get your mouth open and scream!
Put your hands together and clap!
I am the winner, the Winner! Y** S*** O* * B****
Pernille Skarpenes vinner 12-13 på beste klassetid
Kondis begynte å lage statistikker for 12-13 åringer i 2001. De tre første årene 12-14 år deretter 12-13 år. Pernilles tid er den beste noensinne i klassen!
Kristin Brøndbo vinner 21-22
38:37 holdt til klasseseier med 18 sekunder foran Julie Haabeth.