Andreas Molden - totalvinner
Andreas+Molden%2C+Nes+Ski%2C+vant+klassen+Gutter+13%2F14+%E5r+med+tiden+13.19+og+var+dermed+ogs%E5+den+totalt+raskeste+i+%E5rets+utgave+av+R%E5tassen.
Andreas Molden, Nes Ski, vant klassen Gutter 13/14 år med tiden 13.19 og var dermed også den totalt raskeste i årets utgave av Råtassen.
Jevn strøm
Det+var+en+jevnt+str%F8m+av+l%F8pere+som+kjempet+mot+vannmassene+i+Sognsvann.+I+midten+med+start+nummer+2295+ser+vi+Martine+Kongsten%2C+Ski+IL+som+var+den+totalt+raskeste+jente+p%E5+R%E5tassen+med+tiden+14.26.
Det var en jevnt strøm av løpere som kjempet mot vannmassene i Sognsvann. I midten med start nummer 2295 ser vi Martine Kongsten, Ski IL som var den totalt raskeste jente på Råtassen med tiden 14.26.
Det+var+bare+%E5+hoppe+ut+i+det...+%28Foto%3A+Runar+Gilberg%29
Det var bare å hoppe ut i det... (Foto: Runar Gilberg)
Jostein Øby, Varteig
Familien+%D8by+fra+Varteig+stilte+til+start+med+hele+fem+l%F8pere.+Her+ser+vi+Jostein+%D8by+som+l%F8p+R%E5tassen.
Familien Øby fra Varteig stilte til start med hele fem løpere. Her ser vi Jostein Øby som løp Råtassen.
Så vannspruten står
Nicoline+Kongsten+T%F8mt%2C+Ski+IL+kom+p%E5+4.+plass+i+jenter+15-16+%E5r+med+15.23%2C+mens+Anders+Aamodt+Resell%2C+Koll+vant+gutteklassen+11-12+%E5r+med+tiden+14.51.
Nicoline Kongsten Tømt, Ski IL kom på 4. plass i jenter 15-16 år med 15.23, mens Anders Aamodt Resell, Koll vant gutteklassen 11-12 år med tiden 14.51.