Foto%3A+Runar+Gilberg
Når starten gikk for 5km var det blitt strålende solskinn som vi ser.
Ungdommen satser friskt
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Ungdommen satser friskt i starten. Her er det Petter Skinstad, Vidar som drar feltet foran bl.a. Jul Fredrik Kaltenborn, Tjalve som vant hele løpet.
Skinstad ble til slutt nr.4 og vant klasse 16-17 år.
Tormod Tjørnhom nr.2
Aller først er det imidlertid Tormod Tjørnhom som leder hele løpet. Til slutt tapte han med 1 sekund til Kaltenborn.
Annie Bergsagel raskeste kvinne
Sterkt løp av Annie Bergsagel på 16.49. Nesten minuttet foran Yudelkis Genaro, IK Tjalve.
Yudelkis Genaro nr.2
Genaro havnet med god avstand både forover og bakover på resultatlista for kvinner. Med 17.37 var det 27 sekunder ned til tredjeplass.
Bare 4 kvinner løp raskere på 5km i fjor viser Norgesstatistikken.
Karianne Jevne best i 12-13
Hemingløperen bare 13 år gammel tok 4.plass totalt på meget sterke 18.44
Ifjor var det bare 19 norske jenter som løp fortere og bare 2 under 20 år.
Julie Bø
Julie Bø, Oppegård ble nr.5 totalt på 5km på 19.11 Hun er bare 12 år gammel.
Anna Tråve vant 50-54 år
Anna Tråve løp inn til samme tid som den 42 år yngre Julie. 19.11 er 5 sekunder raskere enn hennes bestetid ifjor som også var klassens beste tid. Neste år løper Anna i 55-59 og kan bli den frste norske kvinne som løper under 40 minutter i den klassen.
Eirik Bakke vinner 14-15
Eirik Bakke fulgte opp seieren i Ungdomsbirken for 2 uker siden med ny klasseseier i 5km i Oslo Maraton. Tiden var 16.54
Fredrik Andersen vant 12-13 år
Fredrik Ole Oldereid Andersen,IL KOLL med 17:39 vant også 5km i Oslo Maraton. Fredrik deltar i veldig mye og vinner klassen sin. Denne dang var han imidlertid bare 7 sekunder foran Endre Aamodt, Bagn IL.
Frode Høvik
Frode Høyvik, Fossum, var tidligere Visepresident i KONDIS. Med 25.53 holdt det til 2.plass i 70-74 år.
KONDIS-President Christian Prestegård vant klasseseier!
KONDIS-President Christian Prestegård holder seg som regel til motbakkeløp og tåler ikke altfor mye asfalt. Men på en hektisk helg med Stoltzekleiven Opp på lørdag og Glitnir Oslo Maraton på søndag rakk han faktisk med å løpe 5km i Oslo Maraton. Det gikk så fort som 19.07
Det holdt til Klasseseier for Presidenten med 1 minutt til nestemann.