Berg - en av mange Bøler-løpere
Bøler stilte med to lag i 5 x 5 km og ett i 3 x 3 km for menn. Trond Olav Berg løp første etappe for førstelaget som kom på tredjeplass i 5 x 5 km. Her langer han ut med en klubbkamerat i bakgrunnen.
Bjørnar Kristensen på den viktige tredjeetappen
Bjørnar Kristensen løper til vanlig for Sandnes. Nå fikk han pinnen av Henrik Sandstad og førte den trygt videre til Urige Buta. Mye tyder på at den lettføtte 23-åringen går mot en god sesong.
Sterk sisteetappe av Anette Johnsen Hundere
Hun hadde dagens klart beste etappetid på 5 km med 17.46. Anette Johnsen Hundere pådro seg en strekk da hun løp langetappen for Vidar i Holmenkollstafetten, men viste nå at hun ikke har mistet mye form på avbruddet. Sannsynligvis prøver hun seg på 3000 m på Lambertseter på tirsdag.
Marius Bakken med dagens beste etappetid
Når en vinner med fall, er en som oftest suveren - iallfall i hoppbakken. Noen sekunder tapte Marius Bakken på fallet sitt i Ekebergskogen, men han fikk brakt pinnen trygt i mål som førstemann. Langdistanseeneren fikk den gjennomkjøringen han var ute etter.
Veritas - vinner i 5 x 5 km bedrift
Marit Brennhovd (til høyre) gav Veritas en sterk start på førsteetappen. Ledelsen ble tatt godt vare på av de andre, og til slutt var laget to minutter foran eneste konkurrent, UUS, Postoperativ avdeling.
Vidars vinnerlag på 5 x 5 km
Vidars førstelag forbedra seg med fem minutter fra i fjor, og jevnheten var som vanlig lagets store styrke med mindre enn 50 sekund mellom beste og dårligste etappetid. Fra venstre: Sharon Broadwell, Jessica Gunnarsson, Sofie van der Vlist Spiten og Anette Johnsen Hundere. Den unge storløperen helt til høyre er stand-in for Siri Størmer som måtte dra før premieutdelinga.
Fyldig startfelt på 3 x 3 km
Samlet sett var det en viss nedgang i deltakelsen i årets DHL-stafett. Nedgangen har vært størst på 5 x 5 km som i år samla 53 lag. Tendensen er at flere lag velger 3 x 3 km, og i år samlet kortversjonen 172 lag.
Magnus Sveen - ankermann på BULs vinnerlag
Magnus Sveen løp siste etappe for BUL som vant 3 x 3 km åpen klasse. Han hadde best etappetid i klassen med 9.22, men Martin Kjäll-Ohlsson som løp for ABBs andrelag i bedriftsklassen, var enda raskere og klokket 9.15. BULs vinnerlag bestod av tre unge løpere, og i tillegg til Magnus Sveen løp Abdi Saganva og Andreas Østvold.
Bjørn Berre - en av mange fordums storheter
Bjørn Berre er landets 50. beste 800 m-løper gjennom alle tider. For 20 år siden løp han 800 m på 1.49,59, og fremdeles gnistrer det i steget til Ready-løperen med røtter i Nord-Trøndelag. Sammen med to andre veteraner, Fred Solvik og Olav Sveen, løp han klubben inn til en fin andreplass i klasse Menn 3 x 3 km. Olav Sveen er ganske riktig far til Magnus Sveen.
Dobbelt OSI på 3 x 3 km
Tre ganger tre ganger tre hurra for OSI som stilte med tre jentelag på 3 x 3 km DHL-stafett! Her ser vi tredjelaget som vant bare tre sekunder foran førstelaget. Andrelaget kom på åttendeplass.