Dukkert og smil; Anette Fjeldheim var en god reprersentant for 251 Råtasser mellom 11 og 16 år i lørdagens Råskinn. Det ble et kaldt bad for henne i Sognsvannsbekken, men hun var raskt oppe igjen med et stort smil.
Raskeste Råtass: Johannes Alnes
Vant 15-16-årsklassen: Johannes Alnes løp først i mål blant Råtassene på 13.47 i en en spinkelt besatt 15-16-årsklasse. De fleste 15-16-åringene valgte å løpe Råskinnet, som også har 15-16-årsklasse.
Dobbelt Bakke i 13-14-årsklassen
Mye bakker: Det er mye tøffe bakker både i Råskinnet og Råtassen. Da er det ikke annet å vente at de to beste i 13-14-årsklassen heter bakke. Øverst er Eirik Bakke fra Linderud som løp på 13.52. Han hadde god kontroll på klasseseieren på vei over bekken med bare 400 meter igjen til mål. På bildet nedenfor er toeren Henrik Bakke, som løp på 14.05.
Sondre Fossli over fossen
Suveren vinner: Sondre Fossli ble suveren vinner av 11-12-årsklaasen med sterke 14.35 og kunne tillate seg å være litt forsiktig i passeringen av Sognsvannsbekken.
13-14 årsjentene flest og best
Mange og gode: Det var 68 jenter i klasse 13-14 år mot 47 i samme gutteklasse. Tidsmessig var jentene også best. Heidi Weng, Driv (øverste bildet) vant på 14.45 ti sekunder foran Anette Baklid (nederste bilde). Heidi var bare 53 sekunder bak beste gutt i klassen.