Tom Roger og Brit.Helen
Bir-Helen Simenes og Tom Roger Johansen kom sterkt tilbake med sine løp, spesielt var det morro med Brit-Helen som noterte 34.10. Tom Roger´n 34.34 holdt til 3.plass i 45-49 år.
Kristin Steira, Vidar nr.3 på 35.39
Danielsen nr.7
Kjersti K Danielsen, Vidar var en av fem Vidarjenter som plasserte seg blant de 8 beste.
Torfinn Torp
Torfinn Torp, Oppegård IL (startnr.1517) løp på 35.51, det holdt "bare" til en 5.plass i 50-54 år.
Ifjor hadde det holdt til 6.plass på Veteranstatstikken.
Svein Sølvberg
Sølvberg (1114) har bevist form allerede i år og med 35.04 holdt det til førsteplass i 55-59 år. 14 sekunder raskere enn han løp i Sentrumsløpet i fjor og bare 7 sekunder saktere enn Odd Nilsen som var best i den veteranklassen ifjor.
Vemund Wemundstad
41.16 holdt til førsteplass i 65-69 år Wemundstad som løper for Stadsbygd IL, men som ofte er å se på Sognsvann Rundt Medsols.
Magnus Bakke
Men det var ikke bare "gamlingene" som imponerte med gode tider, ikke minst var Sentrumsløpet preget av sterke tider av ungdommen. Vi har allerede nevnt Joachim Brønbo og her har vi en annen kar som etter løpet han mente han var i dårlig form. Men 37.21 i klasse 14-15 år vitner ikke mye om "dårlig form" og det var en forbedring fra ifjor med 1 minutt. Mer er det sikkert å hente både for ham og for broren Eirik som sammen spurtet over mål. Begge bedriver skigåing på vinteren og kommer nok enda sterkere utover sommeren.
Men det er klart, ifjor løp han sammen over mål med Jonas Lægernes, i år var han 2 minutter etter, langt mer erfarne løpere hadde ikke likt det. Men utviklingen i så ung alder tar mange forskjellige veier.
Jonas Legerenes
Jonas Legerenes en av mange gode i Tyrving, 35.22 i 14-15 års klassen. Imponerende.
Petter Skinstad
Foto%3A+Kjell+Vigestad
Petter Skinstad, Vidar ennå 15 år men fyller 16 år senere i 2005. 33.40 og "bare" 2.plass i klasse 16-17 år. Snakk om tøff klasse!