Mikkelsen
Trond Mikkelsen, ASK friidrett (som forøvrig arrangerer veteran NM senere i år, hadde i år fått konkuranse av Trond Oalv Berg for første gang i klasse 45-49 år.
Her ligger Mikkelsen sammen med Johnny Henry Strupstad, Orion i blått, mens Samuel Hafsahl teter gruppen. Alemaeujo Sitotaw fra Varegg ligger i rygg på Hafsahl.
2 av 3 Ess i Sentrumsløpet.
En gang hadde vi de fire S i skøyteløp. I Sentrumsløpet ble det 3xS i kvinneklassen. Etter Susanne Wigene, fulgte disse to som kommer her på de neste plassene.
Brit-Helen Simenes, Osterøy IL og Kristin Steira, Vidar.
Lauglo og Øvsthus
Bjørn Lauglo noterte seg for 37.04. Det holdt til 4.plass i 55-59 års klassen. Kari Øvsthus fikk 38.20 som holdt til klasseseier i 35-39 år og en 11.plass totalt blant kvinnene. Det var 16 sekunder bedre enn i fjor.
Opsahl
Marianne Opsahl, Ull/Kisa 3.plass i klasse 30-34 år og 15.plass totalt med tiden 39.32 var hun siste jente under 40 minutter. 15 under 40 i år, 14 ifjor. Bare 5 av de 10 som løp under 40 ifjor var med å løp under 40 i år.
Vangsnes
President i KONDIS Stig Vangsnes, (1206) sparte på kreftene til den viktige utdelingen av den Gylden løpsko til årets senior- og veteranløper i 2004.
En av mange viktige oppgaver KONDIS - norsk organisasjon for kondisjonsidrett står for.
Gyldenløvsgate
Et godt syn i Gyldenløvsgate hver vår. "Hordene" av løpere som preger bybildet er grunn til å flagge slik som vi ser det blir gjort her.
Stien som går i "midtrabbaten" er kongens gamle ridesti til slottet, så her er man på historisk grunn.