Bj%F8rn+Johannessen+p%E5+vei+opp+en+av+bakkene+mot+slutten+av+l%F8ypa.+%28Foto%3A+Rolf+B%F8hn%29
Bjørn Johannessen på vei opp en av bakkene mot slutten av løypa. (Foto: Rolf Bøhn)
Årets NM i terrengløp lang løype ble arrangert av Bøler IF på Haraløkka på utsiden av Oslo. Bjørn Johannessen, Halden IL, begynte som vanlig litt forsiktig og kom sterkere tilbake utover i løpet. Han endte til slutt på en flott 8. plass med tiden 36:50 i klasse 35-39 år i den 10km lange rundløypa. Vinner av klassen var den ikke helt ukjente Anders Aukland, som vant med tiden 32:41. Løypa gikk på grusvei og sti og var kuppert, med en hard bakke mot slutten av runden som måtte løpes tre ganger.

Reportasje NM terrengløp med resultater.
Diverse bilder

Kristin Størmer Steira i klar ledelse allerede fra start. (Foto: Rolf Bøhn)

Jorunn Rekkedal, klasse 45-49, foran ungdommen. Jorunn kom til slutt på en total tredje plass og klar vinner av sin klasse. (Foto: Rolf Bøhn)

Menn senior rett etter start. (Foto: Rolf Bøhn)

Anders Aukland som nummer tre midtveis i løypa. (Foto: Rolf Bøhn)

Øystein Mørk i en av bakkene. (Foto: Rolf Bøhn)

Bjørn Johannessen med en runde igjen. (Foto: Rolf Bøhn)

Øystein Sylta vinner av klassen menn senior. (Foto: Rolf Bøhn)

Spurtoppgjør mellom Anders Aukland og Daabayaa Badhaso, hvor Aukland kom seirende ut. (Foto: Rolf Bøhn)

Helge Dolsvåg klar vinner av klasse menn 45-49 år. (Foto: Rolf Bøhn)