Fra Østfold og Halden deltok Rolf Bøhn og Bjørn Johannessen. Rolf løp halvmaraton på 1.26.42 og kom med det på 5. plass på distansen, mens Bjørn løp 10 km på 36.28 og kom på 4. plass.

Begge mente etter løpet at det var en grei sesongdebut på det vinterlige føret, og at de har gode muligheter til å forbedre tidene utover i sesongen.

Rolf Bøhn i farta
Rolf+B%F8hn+l%F8per+inn+mot+m%E5l+p%E5+halvmaraton.+I+bakgrunnen+skimtes+Margrethe+L%F8gavlen+som+l%F8p+den+doble+distansen+og+vant+denne.+%28Foto%3A+Bj%F8rn+Johannessen%29
Rolf Bøhn løper inn mot mål på halvmaraton. I bakgrunnen skimtes Margrethe Løgavlen som løp den doble distansen og vant denne. (Foto: Bjørn Johannessen)