3km start
De tre beste totalt stakk i tet med en gang.
De tre raskeste gutta
I midten Eirik Bakke, Tjalve har hatt en god skisesong med bl.a. 24 plass i sprint i Hovedlandsrennet og 27 og 31 plass på normaldistansene.
Før start hadde han som mål å holde følge med Karl Jostein Nyquist (til høyre) og det klarte han i drøye 2 km. Til slutt ble det 2 sekunder til Jostein.
Eirik var godt fornøyd.
Til venstre ser vi en annen god skiløper Markus Johansen fra Trøsken. 3.plass i klassen i Birken var hans beste plassering i vinter. Markus hadde bare en løpsøkt før 3km.
Emil Wingstedt best på 5
Ingen kunne true den svenske orienteringsløperen Emil Wingstedt som løper for Halden. 15.20 ble det på Emil.
Høst splittet Haldentrio
Hemingløperen Gudmund Høst sørget med sin tredjeplass for ar Halden ikke tok trippelen.
Først kommer Andreas Johansson som fikk 15.27 mens Gudmund Høst fikk 15.29
Tone Hjalmarsen
Tone Hjalmarsen var i en klasse for seg da hun vant 5km foran 5 klubbvenninder fra Vidar. Tone noterte 17.06 og var nesten minuttet foran nr.2 Christina Bus Holth