Jan+Egil+Andresen+og+FIK+Ren-Eng+p%E5+veg+oppover+i+dobbelt+forstand+i+%E5rets+Holmekollstafett.+Foto%3A+Heming+Leira.
Jan Egil Andresen og FIK Ren-Eng på veg oppover i dobbelt forstand i årets Holmekollstafett. Foto: Heming Leira.
Fylkets to største friiidrettsklubber, Orion og Ren-Eng, bytter pulje med sine herrelag etter årets Holmenkollstafett. Einar Bergem løp Ren-Engs rett i tet inne på Bislett, og laget var aldri dårligere enn nummer to. John Henry Strupstad løp laget i tet igjen på den lengste etappen, og derfra og inn var de i føringen. Laget hadde beste tid i klassen på fem av etappene. Orion led motsatt skjebne og besatte jumboplassen i eliten etter å ha ligget sist på de ti siste etappene.

Ren-Eng med Therese Johaug på laget var eneste Hedmark-lag i kvinnenes eliteklasse og besatte en fullt godkjent 12. plass. Her hadde Therese Johaug tredje beste tid på sin klatre-etappe. Orions jenter må som gutta flytte et hakk ned etter at de pga. skader og sykdom ikke kunne stille et lag som det var verdt å ta byturen med.

I veteranklassen for menn løp Veldre Friidrett inn til en god 5. plass, med Ren-Eng på plassen bak. Moelven BIL var Hedmarks beste mosjonslag med 5. plass av nesten 500 lag i den desidert største klassen. Oppstad IL stilte sterkt og 1. laget tok 3. plassen i mix-klassen.

Mange gode, lokale resultater å melde om, men det hyggeligste er likevel at deltakerantallet øker igjen i verdens største stafett. Med nesten 15000 løpere er "Vårens vakreste eventyr" også Norges klart største løparrangement. Ca. 950 lag fullførte i år og det er nesten 100 flere enn i fjor.
FIK+Orion+og+Hermann+H%F8rsand+fikk+det+t%F8ft+i+eliteklassen+og+byttet+plass+med+Ren-Eng+som+vant+klasse+2+og+rykket+opp+igjen+i+eliten.
FIK Orion og Hermann Hørsand fikk det tøft i eliteklassen og byttet plass med Ren-Eng som vant klasse 2 og rykket opp igjen i eliten.
FIK+Ren-Engs+kvinnelag+ble+nr.+12+i+eliteklassssen.+Her+er+Silje+Oustad+i+gang+p%E5+%E5pningsetappen.
FIK Ren-Engs kvinnelag ble nr. 12 i eliteklassssen. Her er Silje Oustad i gang på åpningsetappen.
16+%E5r+gamle+Ingvild+Gundersen+Sagbakken+p%E5+veg+over+Bisletts+gr%F8nne+gressmatte+med+kurs+for+Norabakken+for+Ren-Engs+unge+elitelag.
16 år gamle Ingvild Gundersen Sagbakken på veg over Bisletts grønne gressmatte med kurs for Norabakken for Ren-Engs unge elitelag.