På halvmaraton slo Steinar Lien til med et kjempeløp og ble nr to totalt med tiden 1.16,06. Dette er over 2 minutter bedre enn persen fra Gøteborgsvarvet i år. Selv om løypen trolig var litt for kort, har Steinar uansett gjort et av sine aller beste løp. Etter å ha vært litt slapp på formiddagen, åpnet Steinar relativt rolig til han å være, og passerte halvveis som nummer 7. På siste del var det imidlertid ingen som løp fortere enn Steinar, som plukket opp alle unntatt løpets vinner, Arne Håkon Vik, fra Halden. Steinar sikret seg klasseseier da han passerte sterke Rof Bøhn mot slutten.

På kvinnesiden ble Alvilde Dancke nr 4 i K45 med 1.42,59 og Turid Malmo Knutsen nr 3 i K55 med 1.44,28.

På 5 km ble det som nevnt dobbeltseier til den talentfulle løpsfamilien Weng fra Driv i Enebakk. Mor May Bente er fremdeles et lite hestehode foran sin særdeles lovende datter Heidi, men denne gang skilte det kun 13 sekunder. Vinnertiden ble 18,52.

Blant gutta ble Trond Gifstad fra Oppegård IL nr 7 av 480 deltagere med tiden 18,57, sønnene Thomas og Henrik ble hhv nr 16 og 48 i gutteklassen, mens Eivind Fålun ble nr 62, av i alt 313 startende.

Her kan du se alle resultatene.
Steinar+Lien+og+Rolf+B%F8hn+%28t.v.%29+hever+armene+til+l%F8pets+seierherre%2C+Arne+H%E5kon+Vik%2C+fra+Halden.
Steinar Lien og Rolf Bøhn (t.v.) hever armene til løpets seierherre, Arne Håkon Vik, fra Halden.
Dobbeltseier+til+May+Bente+og+Heidi+Weng.+Mamma+klarer+nok+ikke+%E5+holde+Heidi+bak+seg+veldig+lenge.+Heidi+vant+tidligere+i+%E5r+klasse+12-14+%E5r+i+1814-l%F8pet%2C+der+May+Bente+vant+klasse+40-44+%E5r.
Dobbeltseier til May Bente og Heidi Weng. Mamma klarer nok ikke å holde Heidi bak seg veldig lenge. Heidi vant tidligere i år klasse 12-14 år i 1814-løpet, der May Bente vant klasse 40-44 år.