120 løp Landfallhytta Opp 6.oktober
Fra Sturlas hjemmeside har vi sakset "Ett flott høstvær gjorde sitt til at løpsglade utøvere strømmet til etteranmeldingsbordet, da vi i samarbeid med Drammen Sportsklinikk, arrangerte Landfallhytta Opp for første gang." Resultater
Arrangøren hadde fått 60 påmeldinger til den første utgaven av Landfallhytta Opp da de 90 min før start åpnet opp for etterpåmelding. I det flotte høstværet strømte det på med så mange etterpåmeldinger at antall påmeldte ble doblet til over 120 ! De fikk en praktfull opptur i den 4 km lange lysløypetraseen fra Torleif Haug statuen til Landfallhytta med 335 meter samlet stigning. Se :Forhåndsomtale på Kondis.no med løypekart og løypeprofil

Dette løpet har et stort potensiale, så stort at arrangøren kanskje allerede neste år må innføre puljestart....Det som helt sikkert blir innført er standard klasseinndeling i konkurranseklassene. I år var det en konkurranseklasse for alle over 16 år ! Det ble en altfor stor og meningsløs konkurranse-klasse med 73 deltakere i alderen fra 16 - 70 år ! Dette var det eneste på minus-siden i et ellers praktfullt arrangement som må bli en suksess !
Foto Christian Prestegård.
Øystein Mørk, Bøler ( Bildet ) slo såvidt unggutten Ferdinand Kvan Edman fra Sturla.
Ferdinand som vant kl. 12-15 år med over minuttet til nr. 2 var kun 14 sek bak Øystein Mørk. Bak Ferdinand ble det et skikkelig spurtoppgjør om 3. plassen mellom tre løpere. Andreas Hillestad og Lars Petter Stormo delte 3. plassen på 17.25 med Fredrik Stormo sekundet bak.

Heidi Mårtensson, Modum ( siste bildet) som vant kl. 12-15 år på 22.10 ble også raskeste dame totalt kun 5 sek foran nr. 2 Maren Mohagen Hansen, Konnerud IL som vant klasse 16 - 70 år ! Jeg løp siste halvdel av løpet sammen med Maren ( bildet nedenfor ) og det var ikke var tvil om at hun løp på hjemmebane. Det var hundrevis av tilskuere langs løypen som heiet Maren opp og fram !
Maren+Mohagen+Hansen%2C+Konnerud+IL.+Foto+Christian+Presteg%E5rd
Maren Mohagen Hansen, Konnerud IL. Foto Christian Prestegård
Heidi+M%E5rtensson%2C+Modum+FIK%2C+som+vant+kl.+12-15+%E5r+p%E5+22.10+ble+ogs%E5+raskeste+dame+totalt.+Foto+Per+Abraham+Grennes%2C+Drammens+Tidende.
Heidi Mårtensson, Modum FIK, som vant kl. 12-15 år på 22.10 ble også raskeste dame totalt. Foto Per Abraham Grennes, Drammens Tidende.