Veteranene
Klasse 45-49 år:
Egil Meås (midten) vant klassen med 3.04.45 foran Pål Bakke, Kongsberg (t.v.) og Vidar Birkelund (t.h.). Vidar er gammel storløper med under 30 min. på 10.000 m og 1.05 på halvmaraton, som har konvertert til sykling. Han driver sportsbutikk og sykkelverksted på Kløfta som gir 15% rabatt til medlemmer av Den Norske Løpsorganisasjon.
Klar seier:
Grete Foss Aamodt, Bekkelaget vant klasse 45-49 år på 3.45.12 foran Turid J. Guttormsen, Ringerike, som etter tre strake seire i klasse 40-44 år måtte nøye seg med 2. plassen i klassen over.
Beste veteran:
Birgit Øverby Tennøe, Haslum, 50 år, hadde klart beste blant veteranene over 40 med 3.32.16. Etter å ha vunnet 45-49-årsklassen de siste årene, ble det ny klar seier. Men Torill Christensen, Kongsberg (t.h.) syklet også sterkt med 3.45.10 på annenplass.
Ikke gull denne gangen:
Den olympiske mester i roing, Alf Hansen (t.v.) måtte nøye seg med 3. plassen i klasse 50-54 år i rittets aller jevneste klasse, men var like blid for det. Sigurd Røeggen (i midten) vant på 3.14.27 bare 14 sekunder foran Hans-Tore Støen (t.h.) som igjen var 7 sekunder foran Alf Hansen.
Som normalt:
Bjørn Arvnes (midten) vant som vanlig klassen sin i Birken, og nå for tredje gang i klasse 55-59 år, med 3.15.59, men var bare 27 sekunder foran toeren Kjell Aspebakken (t.h) og knappe minuttet foran treeren Håkon Wattum, Rye (t.v.).
Kvinner klasse 55-59 år:
Anne Karin Kirsh fra Eiker CK vant klassen med 4.24.58 fire minutter foran nr. 2.
Skiveteran:
Kjell Roger Nielsen er lederen for Norske Skiveteraner, men setter seg også gjerne på sykkelen. Det ble seier i klasse 60-64 år ned 3.36.02.
Foran ”en gammel danske”:
Arvid Strangstad, Øyer/Tretten vant klasse 65-69 år med 3.39.32 godt foran Kurt Stille, som har vunnet klassen de tre siste årene. Den tidligere danske skøyteløperen, som for anledningen hadde ”gammel dansk” som klubb, fikk likevel ikke ”spritet” opp farten nok til seier denne gangen.