Vinterkarusellen på Romerike
Lørdag 15. desember
Ved Heming Leira

Flotte løpsforhold på Lillestrøm denne lørdagen med det siste løpet før julaften for mange løpere. Mange raske gutter på et føre som nesten ikke var glatt, mens det på damesiden var litt tynnere med representasjon av de helt beste.

(klikk på bildene for større utgaver)

Starten går på 5km. Vi ser til venstre bl.a. Tofiri Kibuka med ledsager Roar Krogh. Starten på 10km med bl.a. Hermann Bruun lengst til høyre.

Norges beste supporter? Ser du Oddbjørn Homstvedt på et løp er ikke mor langt unna! Løpere kommer fra alle miljøer. Grete Nerdrum var 23 år ved Den Norske Opera før hun pensjonerte seg. I roller som Askepott f.eks. var det 24 timer på Operaen, men nå har hun som trimmer henne 7 ganger i uken. En god trener tydeligvis for på Lillestrøm var hun først i mål av samtlige kvinenr på 5 km.

Joachim Skorge var ikke særlig fornøyd med sin 5km, det gikk tungt sa han. Ikke så overraskende for ham heller, denne uken har ahn lagt inn 160km i trening og torsdagen kjørte han hardt i Ekeberghallen. Men som vi ser ingen problemer med å vinne 5km. De 4 beste på lang distanse for gutta som smalet flest av de beste. Fra venstre: nr.4 triatleten Erik Johnsen, nøttebrun tilbake fra treningsopphold i Kenya. nr.3 Runar Gilberg, nr.2 Jan Helgesen og vinneren Rune Nilsen.

Anna Magrethe Tråve med flott bakgrunnslys i samtale med Gunnar Andersen etter nok en seier. I bakgrunnen har Øyvind Jacobsen tatt godt hoftefeste. Triatletene besøkte løpsmiljøet denne lørdagen.
Erik Johnsen løp lang løypa, mens unggutta fra familien Thoresen løp kort og plasserte seg på 2 og 4 plass.
Tidligere pådagen hadde de vært med å arrangere multisportstevne for de yngste i UCK.