Det ble nye vinnere i begge seniorklassene i det siste av de innledende løpene i Oslo City Cup. I herreklassen vant Sigve Vågsnes fra Nydalens SK med 8 sek margin til nr 2 Eirik Rustad, Raumar OK og ytterligere 1 sek til Torben Wendler, Halden SK. Den suverene vinner av de to foregående løpene, Mikkel Lund fra Bækkelaget ble disket etter å ha hoppet over post 18, som bildet lengre nede på siden viser. Dermed er Lund ute av kampen om sammenlagtseieren, da det er resultatet fra de tre beste løpene, som teller i grunnlaget for jaktstarten på siste løp.

I dameklassen ble det jevnt om plassen på toppen av resultatlisten og seieren ble delt mellom Marit Kahrs fra Bækkelaget og Fanny Welle-Strand Horn fra Heming/Njård. På tredjeplass fulgte Raumars Oda Wennemo 11 sek bak. Tuva Toftdahl fra Heming/Njård, som utklasset konkurrentene i de to forrige løpene tok det rolig pga sykdom etter Råskinnet og var aldri nærheten av å ta sin tredje strake seier. Toftdahl endte helt nede på 17. plass 2,47 min bak vinnerdouen.

Det blir dermed en jevnere og mer spennende finale med jaktstart på Brannfjell på Ekeberg om en uke.