Turi+Malme+%28nr.+3180%29+holdt+godt+f%F8lge+med+Sharon+Broadwell%2C+som+vant+%E5rets+Birkebeinerl%F8p.+P%E5+flatene+fikk+Sharon+forsprang%2C+mens+Turi+tettet+lukene+i+unnabakkene.+I+m%E5l+var+43+%E5r+gamle+Sharon+21+sekunder+foran+23+%E5r+gamle+Turi+%28foto%3A+Kjell+Vigestad%29+
Turi Malme (nr. 3180) holdt godt følge med Sharon Broadwell, som vant årets Birkebeinerløp. På flatene fikk Sharon forsprang, mens Turi tettet lukene i unnabakkene. I mål var 43 år gamle Sharon 21 sekunder foran 23 år gamle Turi (foto: Kjell Vigestad)
Odd+Snerthammer+%28startnr.+712%29+fra+Knaben+vant+klasse+30-34+%E5r+og+var+nest+beste+l%F8per+totalt+med+1.17.38.+Her+passerer+han+i+stor+fart+l%F8pere+i+puljene+foran+i+bakkene+ned+mot+Sjusj%F8en+%28foto%3A+Kjell+Vigestad%29
Odd Snerthammer (startnr. 712) fra Knaben vant klasse 30-34 år og var nest beste løper totalt med 1.17.38. Her passerer han i stor fart løpere i puljene foran i bakkene ned mot Sjusjøen (foto: Kjell Vigestad)
Ola+Hovdenakk%2C+Molde+Olymp+%28nr.+714%29+l%E5+tett+etter+Odd+Snerthammer+og+tok+annenplassen+i+klasse+30-34+%E5r+med+1.18%2C00+som+var+tredje+beste+tida+totalt.%28foto%3A+Kjell+Vigestad%29
Ola Hovdenakk, Molde Olymp (nr. 714) lå tett etter Odd Snerthammer og tok annenplassen i klasse 30-34 år med 1.18,00 som var tredje beste tida totalt.(foto: Kjell Vigestad)
Rune Fenne best blant de yngste
Rune+Fenne+fra+Brandbu+vant+klasse+16-19+%E5r+og+hadde+med+1.18.16+den+fjerde+beste+tida+totalt+sett+%28foto%3A+Kjell+Vigestad%29
Rune Fenne fra Brandbu vant klasse 16-19 år og hadde med 1.18.16 den fjerde beste tida totalt sett (foto: Kjell Vigestad)
Teten i klasse menn 25-29 år
Bj%F8rn+Robstad+%28287%29+og+Alf+Roger+Holme+%28358%29+ble+nr.+1+og+2+i+klassen.+De+holder+her+f%F8lge+etter+8+km%2C+men+i+m%E5l+var+Bj%F8rn+et+dr%F8yt+minutt+foran+Alf+Roger.
Bjørn Robstad (287) og Alf Roger Holme (358) ble nr. 1 og 2 i klassen. De holder her følge etter 8 km, men i mål var Bjørn et drøyt minutt foran Alf Roger.
Laila Kveli suveren vinner av klasse 16-19 år
Laila Kveli fra Nordli IL vant klassen med nesten 7 minutter og hadde også den 6. beste tiden av alle kvinnene i årets løp. (foto: Kjell Vigestad).
Olaug Melbø vant klasse 25-29 år
Olaug Melbø fra Gausdal holdt unna for den gode orienteringsløperen Hilde Slørdahl Conradi, Larvik OK og vant klassen med 1.32.48 drøye halvminuttet foran Hilde (foto: Kjell Vigestad)
De to beste i klasse 30-34 år
Kari+S%F8nsteby+fra+Vidar+vant+klassen+med+1.36.55+%28Foto%3A+Kjell+Vigestad%29.
Kari Sønsteby fra Vidar vant klassen med 1.36.55 (Foto: Kjell Vigestad).
Christine Teig gjorde et forsiktig comeback med startnummer på brystet og tok annenplassen i klassen (foto: Kjell Vigestad).