Det var høy kvalitet på feltene i Kodalmila. Vant gjorde Trond Arne Rugland, Tønsberg FIK på 32:09. Ny personlig rekord såvidt vi har oversikten over. Bare 6 sekunder bak kom Rune Fenne, fjorårsvinneren.
Rugland har deltatt i rekke løp i Vestfold i sommer:Han vant 5km både i Brunlanesløpet og Kristinaløpet.
En rekke gode veteranerløpere benyttet sjansen til å løpe raskt: Håkon Høst 36.38 (50-54), Vidar Kalnes 38-13 (55-59), Vemund Wemundstad senket årsbeste da han løp 6 sekunder raskere enn i Sentrumsløpet, 43.11 er nest beste resultat i 65-69 års klassen.

Vi merker oss også en rask Lørenskoggutt: 16 år gamle Nikolai, Smestad, som noterte 37:09, Du ser bilde av ham fra åpningen av årets Romerikskarusell her (med startnummer 1111)

Anne-Sofie Fjellstad, Tjøme 41:11, vant mila for kvinnene som dessverre hadde dårlig deltakelse i forhold til mennene. 99 menn fullførte mila mens bare 12 kvinner gjorde det samme.

5 km
Gunhild Halle Haugen, Runar IL vant på 17:26, 4 sekunder raskere enn i Sandefjordsløpet og kun Britt-Helen Simmenes med 16.59 i Åsaneløpet har raskere tid på 5km i år.

Andre Hammerø Løseth, Kristiansand IF vant på 15:26, 1 fattig sekund foran motbakkespesialisten Tormod Tjørnhom

Aksel Rosenvinge, Oseberg Skilag vant 12-13 års klassen på 18:41 , det er tredje raskest i den klassen i år.
Erik Mysen , Oseberg Skilag vant klasse 14-15 år på 17:12 og senket dermed vinnertiden sin fra Kriastinaløpet med 8 sekunder. 17.12 er raskest i Norge i år i den klassen.

3,3 km
Ble vunnet av 1) Simen Halle Haugen, Runar IL 13:33, og Anne Cecilie Lian,, GØIF 16:45

Ps: I forhold til Statstikkhenvisningene må det tas med at det kan ha vært løpt fortere etter deres siste oppdateringer henholdsvis 1.juni/1.juli i år.