Gaute+Kv%E5le+og+Randi+Opheim+l%F8p+fra+sin+langt+eldre+konkurrenter+i+det+7.+l%F8pet+i+Boliden+Vinterkarusell.+
Gaute Kvåle og Randi Opheim løp fra sin langt eldre konkurrenter i det 7. løpet i Boliden Vinterkarusell.
Tekst og foto: Erling Skogasel:

Gaute Kvåle fra Røldal er mest fokusert på ski for tiden, men holder løpsformen ved like med deltaking i Boliden Vinterkarusell. Forrige helg deltok den lovende 13-åringen i Ungdomens Holmenkollrenn og kjempa helt i teten og oppnådde en sterk fjerdeplass, kun få sekunder fra pallen. Meget sterkt i konkurranse med over 200 deltakere. I kveldens karusell ble han raskest blant herrene med tiden 15.09,3, tett fulgt av Erling Skogasel og Lars Kvåle som måtte se seg slått i spurten av unggutten.

Blant damene ble det nok engang Randi Opheim som var suverent raskest med tiden 15.31,2 med Kirsten Lien og Kjersti Fresvik på de neste plassene.