Siri Størmer Nordmarkstraverns dronning
Siri Størmer tok sin femte seier i Nordmarkstravern. Det på meget pene 2.08.47. Hennes nestbeste resultat etter seieren i 2000 på 2.06.28
Siri har nå vunnet Nordmarkstravern i 1998, 2000, 2003, 2005 og 2007.
Egentlig hadde hun ikke tenkt til å stille opp da hun var noe sliten etter halvmaraton i Lier for 2 uker siden og en 4.plass i NM i orientering som hun var meget godt fornøyd med.
Siri er tydeligvis i meget god form om dagen og vi håper at hun velger å stille på startstreken på halvmaraton neste helg.
Anne Jorunn Hodne nr.2
Anne Jorunn Hodne var godt fornøyd med sitt løp. Hun løp sitt 5 Nordmarkstravern og vant ifjor. Nå bærer det hjem mot Rogaland etter endt studier men en tur til Nordmarka kan vi vel håpe på neste år.
Veslemøy Hausken nr.3
Akkurat Veslemøy Hausken var ikke den vi hadde ventet å se som nr.3 Men i sin debut i Travern og i hennes desidert lengste løp noensinne ble det en fin 3.plass og pene 2.23.43
Gudmund Høst ledet på Sognsvann
Når løperne kommer ut av skogen og løper langs sørenden av Sognsvann er det kort vei til mål. Selvom Gudmund ikke var langt foran nr.2 trodde vi det var nok til å holde til seier. Sjøl trodde Gudmund at han var alene slik han hadde vært det mesteparten av løpet. Men denngang ei...
Anders Myhre Sjurseth VANT!
13 sekunder var Sjurseth bak Gudmund. Rollene var byttet om fra sist gang de møttes i Nordmarka. I juni var det Sjurseth som var foran Gudmund i Nordmarka Skogsmaraton. Den gang gjaldt det andreplassen. Denne gang gjaldt det seieren.
For Sjurseth var det sesongens nestsiste konkurranse. Den siste kom dagen etterpå hjemme i Buskerud. Årbogen terrengløp endte også det med seier for Sjurseth.
Even Olsen en klar treer
Viddelaget sin Even Olsen kom ut av skogen og passerte Sognsvann i samme "skjermbilde" som de første. Bare 20 sekunder bak Sjurseth.
Finn Erhard Johannesen klassevinner 50-54 år
Egil Holme FIF nr. 2 i 50-54
Egil Holme hadde tatt turen fra Fredrikstad og det ga sølv i klasse 50-54 år. Fremover er det all grunn til å ta turen til Fredrikstad for å bli med på Fredrikstad Maraton, terrengløpet Fredridrikstadmarka Rundt eller Blodslitet.
Olav Engen nr.2 i 55-59
For Olav Engen er sesongen slettes ikke over. Neste helg er det Oslo Maraton og deretter følger trippelen i Fredrikstad som vi nevnte under forrige bilde.
Sondre Hove Andersen best av de yngste
2.09.32 var sterkt av Lyngutten som vant klassen 18 år eller yngre. Det ga også en flott 12 plass totalt.
Ragnvald Reed og Anders Høst
Anders Mølmen Høst, Tjalve 16 år tok andreplassen i klasse 18 år og yngre i sin debut i Nordmarkstravern med tiden 2.13.01
Tyrvingparet
Thomas Høgseth debuterte i Nordmarkstravern i 2005 og løp på den flotte tiden 2.12.02 med tanke på hvor langt det var for en som løper langt kortere til vanlig.
I år hadde han fått med seg en kløubbkamerat som også løper langt kortere til vanlig. Line Tveter løp sammen med Thomas hele veien og hadde all grunn til å være fornøyd med debuten på tiden 2.33.02
Vinnertreet
Det er blitt tradisjon å samle de to vinnerne i Nordmarkstravern under det fine treet som står rett ved siden av målgang.
Øyvind Stakseth med ilter bikkje
Noen hundeeiere synes tydeligvis at det er helt i orden å slippe bikkja si løs på løpende folk. Vi får håpe at hundeeiere synes det er like greit når løpere kommer skrikende etter hundeeierne.....
Skijentene
Kolls Oddvar Jensen er vanligvis speaker på Nordmarkstravern og her er han i prat med skijentene Betty Ann Bjerkreim og Kristin Størmer Steira. Begge debuterte og tok løpet som en treningstur.Steira svarte at hun kunne nok løpt 1 time kjappere hvis hun hadde satset. Da hun ble konfrontert med at det hadde gitt seier trakk hun leende den uttalelsen tilbake.