Det var 190 løpere ute i det strålende været, i tillegg til "juniorene" i barneløpet. Av disse var det 28 kvinner/58 menn i kortløypa på 3 km, og 19 kvinner/84 menn i langløypa på 7,5 km.

Resultatliste.

Kristian Jarnung på seierspallen etter løpet på 23.25.

Alemayehu Sitotaw og Tarjei Sandnes var fremdeles sammen halvveis i løpet, men sluttidene ble hhv. 24.09 og 24.55.

Opprykk på seierspallen: Martine Eikemo ble nr. 3 i fjor, forbedret tiden sin med 29 sekunder og inntok dermed plassen på toppen. Sara Rebekka Færø (til venstre) ble nr. 2 på 12.06 og rykket fra 4. til 2. plass. Kristine Nielsen ble nr. 3 på 13.21.

Vinnere av kortløypa: Nr. 1 Thomas Elholm, 10.08, nr 2 Vidar Dahle, 10.43 og nr. 3 Ove Normann Morken på 10.50.

Ammy Karlsen (t.h.) og Julie Kristin Ness ble hhv nr. 2 og 3 i langløypa med tidene 30.54 og 31.03.

Tøffeste løper: Den eneste vi observerte som deltaker i begge løp var denne laksevåggutten som her vinner barneløpet.