Jens Kristian Berg
Dagens maraton vinner Jens Kristian Berg på premieutdeling. Sluttiden ble sterke 2.38.55.
Maraton
Nord- Norsk mester Jens K berg, nr 2 Jon-Geir Iversen med tiden 2.53.11 og svein Eggesvik som på 3plass fikk tiden 3.04.02.
NNM Halvmaraton
Medaljevinnere på halvmaraton. Nr 1 Helge Persen IL norkyn 1.23.07.
Nr 2 Jon Eirik Karlsen Melbo 1.24.00, nr 3 ble MSM Nils I Hætta på tiden 1.27.28.
Dagens Nordnorske mester på halvmaraton manuela Kramer fra Tuil på tiden 1.27.45 noe som er personlig rekord på halvmaraton.
Hun fikk 3-gangs napp i vandrepokalen som hun får til odel og eie. Fra før hadde hun også klasserekorden i klassen 35-39 på 1.30.28.
Mila
Dagens vinner Bjarne Martinsen IL Gular. I dag løp han på tiden 34.25
Mila Damer
Monika Larsen ble dagen mil vinner på tiden 40.09.
Starten på helmaraton
Skuffende 12 stykker til start. Vi ser i gult helt til høyre Svein Eggersvik som fikk 3 plass i NNM.
Nils I Hætta
Etter målgang ser vi en strålende Nils som løp inn til 3plass i NNM.
Milløpere
Løpere mot mål som har løp mila. Vi ser Svein E Setermo (226) i blått som vant klassen 40-44 på tiden 39.49.