Rett før start forteller Herbjørn Svela noen vitser før han kommer med følgende ord til deltakerne:

Eirik Solum og Henrik K. Nielsen har tatt teten
Eirik Solum førstemann i mål
Einar Solum ny Kontaktmann i Aust-Agder
KONDIS har et solid kontaktnett over hele landet. Einar Solum er fersk mann i Vest-Agder.
ikk enoe feil med kondisjoen til Einar 1.32.39 og 3.plass i klassen menn over 40.
Henrik Kofoed Nielsen
Henrik Kofoed Nielsen, Express nr.2 totalt på halvmaraton.
Anne Nordlund Godestad
Anne Nordlund Godestad Froland IL vinner halvmaraton for kvinner på gode 1.39.12
Ifjor var hun 8.beste i landet i klassen 40-44 år etter 1.39.00 i Drammensmaraton. I 2003 hadde hun 1.39.17 i Drammensmaraton. Hun holder altså nivået meget bra og løypa i Øyestad er mer krevende enn i Drammen.
Nils Erlandsen Olympisk Mester
Foto%3A+E.+Martinsen
Nils Erlandsen dro fra Lofoten på torsdag for å rekke Øyestad Maraton, det er noen som ikke klager over lang reisevei til løp!
Men så er Nils vant med lange reiser. I 1999 deltok han i handikapp-OL i Melbourne og tok gull og sølv på for ham svært korte distansen 200 og 800m.