Maridalen Sprintduathlon
7 august 2001
Bilder 1
Bilder og tekst: Heming Leira
Flere bilder
Klikk på bildene for stort bilde
Resultater
Se forrige Maridalen SprintDuathlon 24.juli
Se også Follosidene


Nok en deltagerrekord så lyset denne kveld med drag av høst i lufta. 20 fullførte i Maridalens flotte omgivelser. Blant dem en rekke debutanter både i Maridalen og på Duathlon.
Når vi tar med at flere av tilskuerne vanligvis ville deltatt, men hadde en tøff VM deltakelse i kropen fra helgen og at Frikransen med flere potensielle deltakere, hadde treningsritt på samme tidspunkt så er det klart at Duathlon interessen er på vei oppover!
Nå er Oslo Triathlon neste!

Det starter med 2 km løping i sprintduathlonen.
Debutant i idretten var bl.a. Oppegårds Arne Post, den overraskende vinneren av Birkebeineren i fjor. Post slo til med en knallstart og satte løpetidrekord i sin debut. Her fyker han ut av bildet. Men det er ikke langt tilbake til Alf Roger Holme.

Transittida (tida mellom grenene) er alltid noe nybegynnerne må lære seg.


Ganske riktig ut av vekslingsområdet er det nr.2 og nr.3 på løpinga som er først. Alf Roger Holme og Erik Johnsen.

Allsidige Marit Brennhovd i tet etter løpinga for jentene med Kristin Lie inne i transittområdet.


Anne E. Eldegard 2 dager etter at hun måtte gi seg i VM langdistanse Triathlon med hodepine. Man skulle ikke tro hun at hun bare to dager før hadde syklet 9 mil og svømt 3,8 km

I Duathlon skal man trille ut på veien før du kan sette i gang.
Sofie v.der Vlist ,Vidar Tri, hadde også konkurrert to dager tidligere, i Svelvikmila hvor det ble en 2.plass. Også denne dagen gikk det bra hun ble nr.5 og perset med to og et halv minutt i sprintduathlonløypa.


Det er ikke bare deltageranntallet som har økt i begge de siste arrangementene i Maridalen, også funksjonærene blir flere og flere.
Her ser vi groupisen ved 5 av dem, og det var mange flere, speide etter syklistene.

Flere bilder.
Copyright©DNL-kondis.no