Seierspall menn 10 km: Osnes, Fenne og Gramstad
Siri Størmer vant etter å ha skiftet distanse
Siri Størmer byttet distanse fra halvmaraton til 10 km og vant.
Jessica Gunnarsson tok andreplassen med 37:21
Rune Fenne med solid ledelse på Aker Brygge rett før målgang.
Hard fight om andreplassen
Hard fight om andreplassen. Vi ser Samuel Hafsahl i midten. Til venstre Eirik Gramstad, OSI som ble nr.3 og Reidar Osnes, Tjalve som ble nr.2. Samuel endte som nr.4)
Gruppebilde med sterke løpere
I dette fine feltet finner vi : foran til venstre i hvitt: Tor Fauske, Løplabbet ved siden av ham Ola Berget, i blått Tore Bjekrheim fra Sportsmaster, i rødt ligger bak i feltet Siri Størmer, Vidar og vinner av kvinnenes 10km, i sort nest ytterst til høyre: Ferdrik Ole Olderid Andersen, KOLL nr.9 totalt på 35.04 av Fredrik som løper i 14-15 år og den klassen vant han.
Anna Tråve vant 50-54 år
Anna Tråve, Vidar ble nr.7 på 10 km og vant klasse 50-54 år på 41:40. Det er årsbeste i klassen.
Helene Hopstock på Frognerstranda
Mette Kalstad på Frognerstranda
Mete Marit trivdes i Oslo Maraton
Mette Marit koste seg også i Oslos gater. På Frognerstranda sto vår neste generasjon av konglige og ventet, og hun løp et stykke samme med de to yngste barna sine.