Jan Christian Kaltenborn på Karl Johan
Kaltenborn vinner på 1:06:41
Kjersti Danielsen på Karl Johan
Kjersti Danielsen gjentar fjorårsseieren
Kjersti Karoline Danielsen vant halvmaraton foran 3 andre Vidarjenter. I 2006 vant Vidarjentene syvdobbelt på halvmaraton i Oslo, i fjor ble det "bare" tredobbelt og i år altså firedobbelt.
Flott ny pers på 1:15:21! Dermed gjentok hun seieren fra i fjor, men nå nesten 2 minutter fortere.
Trond Arne Rugland nr.2
Trond Arne Rugland er god også utenfor Vestfold. I sommer "herjet" Rugland i Vestfold med seier både i Kristinaløpet, Brunlanesløpet og Kodalmila.
Svein Inge Buhaug nr.3
Buhaug har også hatt en rekke fine løp i år etter mye skader tidligere. Han ble nr. 2 forrige helg i Birkebeinerløpet og kjente "unnabakkene" fra 1000 m på fjellet til Lillehammer fortsatt i beina.
Petter Antonsen råsterk veteran
Petter Antonsen var aller raskest av veteranene med 1.09.23. Med det er han den femte raskeste norske løperen gjennom tidene klasse 45-49.
Totalt ble Antonsen nr.4
Helge Dolsvåg
Helge Dolsvåg var ikke langt bak Petter Antonsen med 1:09:50, plassen bak både totalt og i klasse 45-49.
Christina Bus Holth nr.2
Christina Bus Holth satte flott ny pers med 1.15.54, og fikk dessuten revansj på Baumann fra deres tette duell i NM i Fredrikstad i vår.
Margaretha Baumann

Margretha Baumann løp inn til tredje plass med 1.18.19
Linda Røset nr.5
Lind Røset, REN-ENG ble 5. jente som løp under 1.20 med sine 1.19.54
Veslemøy Hausken nr.7
Veslemøy er stadig å se i mosjonsløp etter avsluttet banekarriere, enten det i terrenget som Nordmarkstravern eller gatelangs som i Oslo Maraton.
Hausken noterte en 7.plass på tiden 1:22:56
Nina Warvik Ytterstad vant 45-49
Nina Warvik Ytterstad, Vidar vant klasse 45-49 på halvmaraton med 1.23.39, hun slo også Hilde Gjessing, som løper i klassen under. Og hun slo Kari Langerud, som hun har knivet mye med. Med også bedre tid enn det Langerud løp på i NM i Fredrikstad i vår, ble det en stor dag for Ytterstad.
Hilde Gjessing vant 40-44 år
Hilde Gjessing deltar i alt fra baneløp og opp til halvmaraton. I Oslo ble det klasseseier i 40-44 år med 1.24.05
Råsterk veteranduell
Duellen mellom Helge Dolsvåg (her foran) og Petter Antonsen førte til 2 tider uner 1.10 av veteranene i 45-49 årsklassen. Internasjonal klasse!
Håkon Høst suveren i 50-54
Ingen konkurranse for Håkon Høst i 50-54. Med 1.17.57 var han over 4 minutter foran nr.2
Håvard Nordgård godt fornløyd
Håvard Nordgård fra NIKE var meget fornøyd med 1.15.16. Hvor tøff konkurransen er i klasse 45-49 år forteller plassering hans om, tiden ga "bare" femteplass!
Henning Wibeto 1.19:31
Henning Wibeto kom seg under 1.20 med 29 sekunder og dermed soleklar seier i 60-64 år.
Han har sjøl klasserekorden satt i fjor med 1.17.52
Svein Arne Sølvberg nr2 i 60-64
Tøffkonkurranse også i 60-64 årsklassen. Sølvberg ble nr.2 med 1.22.06 klart slått av Wibeto men ned til nr.3 var det ennå lengre med over 6 minutter.
Øystein Syversen vant klasse 55-59
Med 1.17.34 ble det klasseseier for Oppstadløperen.
Ivar Sandø nr.2 i 55-59
Sandø ble den andre som kom seg under 1.20 i 55-59 med 1.18.40
Ragnar Johnsen vant 65-69
Ragnar B. johnsen løp på 1.35.14 og tok dermed seieren i 65-69 hvor det var 26 deltakere og 4 mann løp under 1.40
Iversen kondis.no mann i Troms
Jon Geir Iversen en travel familiefar som blant mange sysler rapporterer fra Troms på kondis.no . 1.22.34 holdt til 11.plass i aldersklassen 40-44 år.