Foto%3A+Stig+Vangsnes
Bjørn Hytjanstorp først av de jagende
Anders Soovik, Konghälla AIK
Foto%3A+Heming+Leira
Så tok svenskene singelløpet "vårt" også. Anders Soovik var helt suveren og vant med over 4 minutter. Det var løyperekorden til Gjermund Sørstad, vinneren av de 2 første Opp og Ned, han jaget og det lyktes...nesten.
64:53 var 7 sekunder saktere enn Gjermunds tid fra 2007 og 38 saktere enn løyperekorden fra 2006.

De 3 raskeste tidene i Holmenkollen Opp og Ned:

1. Gjermund Sørstad 64:16 (2006)
2. Gjermund Sørstad 64:46 (2007)
3. Anders Soovik 64:53 (2008)
Christian Ødegård nr. 2
Foto%3AHeming+Leira
og også nr.2 på Besserud. Christian passerte 3.10 bak Soovik og det var altså oppover svensken avgjorde det hele. Christian hadde raskeste etappetid på den nestsiste etappen.
Ola Matre, Asker sk friidrett
Ola er en meget flittig deltaker i gateløp. I fjor var han nr.4 i Holmenkollen Opp og Ned. I år lå han på 3.plass på Besserud men endte til slutt på 5.plass, 41 sekunder bak tida i 2007.
Bjørn Johannessen blir nr.3
Bjørn Johannessen i kondisstaben og kjent for sitt Ultraløp i Halden holdt samme fart som vinneren i utforbakkene men endte til slutt på tredjeplass.
Harald Ringen nr.4
Harald Ringen passerer Besserud som nr.5 og ender som nr.4
Rolf Bakken nr.6 i sitt tredje Opp og Ned
kondis.no Hedmarkskorrespondent ble nr.5 i 2006, nr.5 i 2007 og nr. 6 i 2008.
Han er den eneste sammen med Svein Hansen, Rye og Runar Sollien, Høvik Jogg som har deltatt i alle 3 Opp og Ned.
Svein Arne Sølvberg nr.7
Imponerende løp av Sølvberg som befinner seg i klasse 60-64 år!
Igjen ble det en spennende duell mellom Sølvberg og Bakken slik de hadde det i Fredrikstad i NM i halvmaraton. Bildet
Da slo Sølvberg Bakken med 16 sekunder.
I opp og Ned tok bakken teten med 1 sekund etter første etappe. Så overtok Sølvberg å lå 16-18 sekunder foran Bakken fra 5-11 veksling. Så nærmet Bakken seg. Men med en etappe igjen lå han fortsatt 4 sekunder bak. Men denne gang klarte den ganske mye yngre Bakken å slå Sølvberg.
Bjørn Lauglo nr. 8
Lauglo debuterer i klasse 60-64 år i år og også han leverte bra saker i Opp og Ned løpet. 8 plass med 78:41